Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

segmenti pt cobra

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• segmenti pt cobra

Am o cobra din 1976 la care as vrea sa-i schimb segmentii si/sau pistoanele
    impreuna cu segmentii.Este cineva care poate sa imi spuna daca se gasesc
    undeva in Romania macar segmenti?Am incercat la un magazin serios de piese auto din Medias unde mi s-a spus ca nu au nici macar la filiala lor din Germania asa ceva.Motorul e de 2400 cc,adresa mea este mugurellucan@
    yahoo.com,iar numarul de telefon 0766202575.Daca este cineva care poate sa ma ajute,il rog mult sa ma contacteze.

Segmenti

Vezi la vanzari, ca am eu acolo ceva segmenti de vanzare.
    Daca nu gasesti acolo ceea ce ai nevoie, discutam pe privat si iti fac rost de segmenti si pistoane noi.

Comment

Segmentare

Piese pentru Cobra-W123 se gasesc si in RO, nemtesti, turcesti de care vrei .
      Ideea este ca daca vrei sa faci o segmentare trebuie neaparat sa masori cilindrii-bloc motor .Avand in vedere ca masina este din 1976 putin probabil sa fie in cota nominala . Deci :
      -cota 0-90,898-90,908 mm.
      -cota 1-90,908-90,918 mm.
      -cota 2-90,918-90,928 mm.
      Ovalizare si conicitate:0,014mm.
      Cota de reparatie piston :
      -cota o-90,88.
      -cota 1-90,89.
      -cota 2-90,90.
      Segmenti Goetz sau Mahle .
      Mare atentie la rodaj. Vin caldurile .De preferat sa fie facut noaptea, pe drum drept si fara termostat.
      Last edited by nstoe; 06-07-2010, 15:50 PM.

Comment

Sau rodajul facut in gol pe un cap sasiu de la remat de alta cobra pus undeva fix cum vazusem la un nene nebun(pe garaj).

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF