Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Salut,stie cineva de un w126 300SD de vinzare?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut,
    am vesti bune pt. tine!
    Stiu doua 126 negre in Constanta de vanzare, unul cu 2500 si unul cu 3000, amandoua motoarele sunt de pe 124 si non turbo. Ambele masini au fost 3000 benzina si sunt full electric plus AC. Preturile afisate sunt pe la 2500-3000 Euro, dar din discutii baietii mai lasa bine la pret. Le-am condus pe amandoua si sunt compacte, zdravene, dar cel de 2500 e cam lenes.
    Vad ca esti din Slobozia, da o fuga p-aici prin C-ta si te duc sa le vezi si probezi.
    Sa stii ca nu le fac reclama, n-am tangente cu propietarii care nici macar nu sunt in club, dar mi-au placut masinile!!
    Da un sms sau mail si vorbim.

Comment

Johnel tocmai de aia daca tii la viata ta ..mai degraba dai banu si nu te dai pe mana unui ciocanar. Am vazut w124 care ia zburat roata la 50 in curba si w124 care sa smuls pivotu de la o bordura mica.
      `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
      http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Ai perfecta dreptate colegu,dar daca tinem la viata le putem schimba singuri,eficient ca la carte si ...la timp... ca nu sunt nave cosmice.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF