Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes W126

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mercedes W126

  Va salut dragi pasionati de Mercedes Benz !
  Urmaresc de mult acest forum, fiind atent la orice new post.Mi-am luat inima in dinti si am scris si primul meu post.
  Sper sa am in curand buget sa imi pot cumpara mult visata batrana masina Mercedes, pana acum ma gandeam la un W123...dar W126 m-a cucerit complet.
  Ma gandeam la un W126, 300 sau 350 diesel.Ceea ce vreau sa va intreb este daca intretinerea este foarte scumpa, cat de scumpe sunt piesele, ce cade mai des la ea.
  Stiu ca nu are rost sa intreb consumul la asemenea bijuterie, dar am sanse sa scot 10 litri in oras ?!?
  Am de gand sa ma duc in Bulgaria sa iau una de acolo, apoi sa o inmatriculez tot in tara lor, la ce taxe avem, ar fi sinucidere curata.
  Si un W123 e frumos, dar nu se compara cu un "S" batran w126.
  W123 sau W126 ???
  Mentionez ca nu sunt fan de masini rapide, vreau o masina mare, teapana si sigura, mai exact un TANC
  Multumesc pentru timpul acordat!
  Stima!  LOW & SLOW
  Last edited by betterman; 06-27-2014, 23:23 PM.

 • #2
  Salutare!

  Modelul 300-350SD sunt modele fabricate pentru SUA/Canada! Intretinerea nu e una chiar ieftina la un W126 (spun din propria exerienta...si pot confirma si colegii) comparativ cu un W123...insa nici departe nu e!!!

  Ca pret...un exemlu...de doua zile am fost sa imi comand niste piese. Piesele pe care doresc sa le schimb sunt: bucse bascula spate 55 lei/buc OEM (original), flansa cardan undeva la 550 lei tot OEM, suprot intermediar cardan (fara rulment) undeva la 300 lei binenteles tot OEM. Per total mi-au cerut undeva la 1000 lei pentru trei repere cu piese OEM.

  Bineneteles m-am interesat si pentru piese after...Lemforder de exemplu...am reusit sa mai 'rup' un pic din pret...care a fost cu 400 lei (daca retin bine) mai putin decat piesele OEM! Cu siguranta erau si mai ieftine de atat, insa eu nu as pune orice pe masina...cum era vorba ...''dau un ban si stau in fata''...insa nu sub masina din 2 in 2 ani !


  Parerea mea e ca directia cade cel mai repede; telescoape, bucsi, rotule, pivoti, cap de bara etc...consumabilele nu le mai pun la socoteala!

  Consum sub 10% in oras, hmm...miramas!  Toate cele bune!
  Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

  W126 280SE
  W123 280CE
  W126 500SEC
  W220 500L

  'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

  Comment


  • #3
   Cine vrea "o masina mare , teapana si sigura , mai exact un tanc" , sa fie "batrana" si neaparat S - Klasse se poate orienta si catre un W116 .

   Cat despre intretinere , circula o vorba pe aici :

   "Cel mai scump Mercedes , este Mercedes-ul sh" .

   Succes la cumparaturi ! .
   Toate bune ! .

   Comment


   • #4
    Aham,deci ideal ar fi deci sa gasesc un W126 care sa arate bine/optiuni ok si sa ii schimb "inima" cu un 3.0 TD de W124, din moment ce alea 300 /350 SD is rare pe la noi.
    Last edited by betterman; 06-28-2014, 01:21 AM.

    Comment


    • #5
     Of of, alta pe cale de a fi dieselizata....
     Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

     W126 280SE
     W123 280CE
     W126 500SEC
     W220 500L

     'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

     Comment


     • #6
      Care ar fi bugetul?

      Comment


      • #7
       In jur la 2000 euro.
       Vreau sa o tin pe Bulgaria neaparat, Romania e SF la orice capitol, dar la taxe exceleaza.

       Comment


       • #8
        Pe mine ma batea gandul sa o dau pe cea de acasa. Nu prea o folosesc si pe deasupra tocmai ce am achizitionat un 420 Sel pe original. Daca esti interesat putem discuta. A mea este inmatriculata Ro, motor de 2.5 , cutie manuala. Alte detalii..pm

        Comment


        • #9
         Exclus masini pe RO, suntem deja prea multi care cotizam in buzunarele hotilor.

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF