Nu pot sa spun ca RESTAUREZ aceasta masina, pentru ca nu trebuie sa-i fac nimic decat sa-i pun un motor M110.
"Caroseria " pe care am vrut sa o vand in prima faza , este completa, avand si ultimul surub pe pozitie.
Am cateva variante pentru motor, cu preturi variind de la 200 la 2000 euro.
Cred ca cel mai mult ma va costa inmatricularea, fiindca va trebui sa o plimb in Germania, sa obtin TUV -ul german, implicit acte noi.
Am spalat-o zilele trecute -dupa 14 ani de stat in garaj, s-au strans intre ornamente toate gunoaiele si ganganiile posibile.
Are cateva puncte zgaraiate, unde a aparut putina rugina de suprafata.
Inainte de a o duce la polish, ma gandeam sa curat rugina si sa-i dau putina vopsea loco -apoi cu polish se va uniformiza -SPER.
Daca stiti mai multe cum sa scap de rugina aparuta, astept sfaturi, multumesc.
Pozele sunt dinaintea spalarii, voi reveni cu altele FRESH.
"Caroseria " pe care am vrut sa o vand in prima faza , este completa, avand si ultimul surub pe pozitie.
Am cateva variante pentru motor, cu preturi variind de la 200 la 2000 euro.

Cred ca cel mai mult ma va costa inmatricularea, fiindca va trebui sa o plimb in Germania, sa obtin TUV -ul german, implicit acte noi.
Am spalat-o zilele trecute -dupa 14 ani de stat in garaj, s-au strans intre ornamente toate gunoaiele si ganganiile posibile.
Are cateva puncte zgaraiate, unde a aparut putina rugina de suprafata.
Inainte de a o duce la polish, ma gandeam sa curat rugina si sa-i dau putina vopsea loco -apoi cu polish se va uniformiza -SPER.
Daca stiti mai multe cum sa scap de rugina aparuta, astept sfaturi, multumesc.
Pozele sunt dinaintea spalarii, voi reveni cu altele FRESH.
Comment