Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intrebari de baraj :))

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebari de baraj :))

Nu stiu daca-i sectiunea potrivita pentru intrebarile ce urmeaza dar imi incerc norocul ) Daca gresesc am incredere ca moderatorii ma vor corecta)

1. w126 sau w140? Si de ce?
    2. Benzina sau diesel ?

Alta intrebare de baraj.

Sa-ti dau warn sau direct ban?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Incredibil!! Deci nu pot sa cred!!! Pentru ce? Acuma ce nu ii bine ? Chiar nu mai inteleg nimic! Sunt foarte curios care-i problema de data asta?!!

Comment

Asta a fost prima incercare a mea de a deschide un topic si cred ca si ultima. Imi pare rau pentru greseli si daca se poate sa ma si lamuresti ar fi minunat! La revedere!

Comment

Vrei sa cumperi modelele de mai sus sau doar sa facem conversatie?
          Daca vrei sa achizitionezi una dintre cele doua trebuia sa incepi altcumva..."Dragi colegi ma gandesc sa-mi schimb "cazanul" cu o balena.Credeti ca merita?Imi puteti spune care sunt argumentele pro sau contra modelelor mai sus mentionate?Va multumesc".

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by Costinw126 View Post
            Nu stiu daca-i sectiunea potrivita pentru intrebarile ce urmeaza dar imi incerc norocul ) Daca gresesc am incredere ca moderatorii ma vor corecta)

1. w126 sau w140? Si de ce?
            2. Benzina sau diesel ?

Raspunsuri de baraj )

w140 pentru ca nu vreau w126.

Benzina pentru ca nu vreau diesel.
            Last edited by w124researcher; 11-24-2012, 20:05 PM.
            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Mircea are dreptate...intrebarea de baraj nu a fost formulat corect!

Dar sa revenim ON TOPIC...

Din cate am vazut ai deja un W126 SEL. Doresti sa faci schimb cu un W140?

Si eu am fost nevoit sa imi aleg din mai multe modele, printre care a foast si W140 si tot la W126 m-am oprit.

W140 este o masina superba dar cu foarte multa electronica. Am un prieten care a avut un W140 care se tot plangea ca ba ii o problema, ba ii alta (ma refer la instalatie electrica) in rest era Ok masina. Dar nu trebuie sa te gandesti ca toate sunt asa.

Chiar daca imi place foarte mult W140, eu sincer nu ma-si desparti de W126-ul meu!

Am vazut anuntul postat de tine...ca vrei sa faci schimb tot cu Mercedes doar sa fie benzina.

In momentul de fata ai diesel din cate stiu...

Acuma intrebarea mea de baraj...daca tot vrei benzinar, de ce nu schimbi motorul cu unul benzinar?

Si daca tot vrei sa aiba ceva caluti atunci punei un V8...pentru ca exista motoare V8 be bursa care se potriveste pe masina ta. De exemplu colegul Sile1 are un W116 cu motor in V la dezmembrat, care se poate monta fara nici o problema pe W126!

Bafta in continuare oricare ar fi decizia ta!
              Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
              W123 280CE
              W126 500SEC
              W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Dupa cum bine s-a vazut si in alte topicuri da as dori sa achizitionez un w140 dar in acelasi timp nici eu nu m-as desparti de w126 la fel ca si colegu mer_se280. Imi pare rau pentru inconveninente, chiar nu stiam ca si exprimarea are reguli aici pe forum. Si eram foarte curios de niste pareri de la oameni care chiar stiu despre ce-i vorba nu doar cei de la mine din oras. In fine, asta-i modul meu de exprimare de zi cu zi asa ca nu o sa mi-l schimb pentru ca asa vrea nu mai stiu ce moderator, sau ca nu este el in toane bune!! Aici nu dam declaratie la politie!! Am incercat sa ma simt liber la exprimare cum o fac de obicei, motiv pentru care din momentul asta o sa ma multumesc cu cititul problemelor altora si va garantez ca eu nu mai postez absolut nimic de acum inainte doar in cazul in care voi fi intrebat! Iti multumesc foarte mult mer_se280 pentru informatii! Dupa ce stau 10 minute sa ma gandesc unde sa deschid topicul sa nu fie probleme, realizez ca nici macar n-am voie sa ma exprim cum doresc! Multumesc! La revedere!

Comment

Originally posted by Costinw126 View Post
                  Dupa cum bine s-a vazut si in alte topicuri da as dori sa achizitionez un w140 dar in acelasi timp nici eu nu m-as desparti de w126 la fel ca si colegu mer_se280.
                  Mie mi se pare normal sa vrei ceva mai nou.
                  Daca reusesti sa o dai pe bani , asa ceva ar fi bun : http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C26168736.html
                  Model mai nou , benzina , automata in 5 , aer conditionat , airbag-uri, ...

Daca vrei diesel , poti lua un S 350 TD pe tot pe Bulgaria.
                  Ca si la w126, majoritatea w140 ieftine sunt cu multe probleme care iti vor manca nervii, timpul si banii.
                  Daca la actuala nu ai probleme greu de rezolvat , tine-o .
                  E greu sa gasesti o balena in care sa nu fie nevoie de investitii mari.
                  Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Prea te-ai suparat (era una cu oile satului). Regulile-s extreeeem de putine si simple, daca nu le poti citi/intelege, rezuma-te la ceea ce ti-ai propus.
                    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Ok. Am inteles, eu sunt de vina(majoritatea decide) si imi cer scuze. O sa ma rezum la ce-am zis Cat despre masina, da, am ajuns la punctul la care am aflat cam tot ce era de aflat si problemele nu sunt unele complicate sau foarte costisitoare doar ca din cand in cand imi este un dor nebun de benzina. In principiu o sa raman la w126-le meu, mai am cateva variante(foarte putine) de achizitionare a unui w140, deoarece de obicei motoarele ''mici''(pana in 3.2) benzina de pe balena nu prea au optiuni si dieselurile la fel, bineinteles si pretul sa fie acceptabil. Daca astea nu merg, sigur 100% o sa ii raman fidel w126-lui. Va multumesc! Numai bine!

Comment

Eu as vota 126, mi se pare reper de eleganta. 140-ul il asociez cu probleme tehnice, masivitate inutila si prima categorie de "ingineri" intorsi din DE. Succes!
                        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Multumesc pentru toate parerile! Sa fie! Doamne ajuta! Sanatate la toata lumea!

Comment

Nu ma bag eu prea tare dar W126 ramane si va fi o masina luxoasa,frumoasa,numai de bine despre ea.Cum zice un prieten de al meu "cu S-ul nu te pui".Am fost si cu Mercedes diesel si din generatia mai noua si cea veche dar parerea mea ca la un Mercedes ii sta bine cu benzina,o Cobra parca e facuta pentru diesel dar restul modelelor eu spun benzina.Duminica placuta!

Comment

Din cate vad multi opteaza pentru W126...care pare sa fie unul din cele mai reusite S-uri fabricate vreodata si in care nu o sa iti fie rusine niciodata. Pe oriunde calatoresc, nu exista sa nu vad oameni care sa nu isi intoarca capul dupa ea!

Cum am mai mentionat...tine-o, baga un alt motor (benzinar) si asa "ai impuscat doi iepuri dintr-un foc".

Toate cele bune!
                              Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                              W123 280CE
                              W126 500SEC
                              W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF