In urma montarii lampilor in usile fata am ramas "legat" de faza cu luminile. Am de gand sa fac cateva modificari subtile (insesizabile fata de un model standard fara ca luminile sa fie aprinse).
Mi-a mai ramas urmatoare lista cu ce e de facut:
1)-lumini sub bord~sofer/pasager
2)-lumini in portbagaj~stg/drp
3)-lumini in usile spate
4)-lumini sub scaune fata
5)-lumina tunel median
6)-lampi de citit pasageri spate~stg/drp
7)-parasolare cu lumini~sofer/pasager
8)-inlocuirea becurilor cu LED-uri (eventual colorate) pentru un consum minim de curent
Dupa cum am povestit si in topicul cu lampile in usile fata aveam de gand de mult sa montez becuri sub bord...
Din lipsa acuta de timp deocamdata am reusit sa fac doar in partea soferului.
Cum am procedat: am utilizat plafoniere noi de Dacia (cumparate pentru fosta mea masina dar care nu s-au potrivit) pe care le-am montat intr-un decupaj al plasticului de sub bord (era acolo candva un difuzor...
). Am facut legatura la firele ce alimenteaza lampile din usa, deci lumina de sub bord se aprinde odata cu deschiderea usilor.
Cel mai important e ca lampile au si intrerupator, astfel pot sa sting lumina de sub bord in cazul in care nu este necesar ca ele sa arda sau daca tin usile mai mult timp deschise.
Odata cu inlocuirea becurilor cu LED-uri sper sa nu am probleme nici cu consumarea bateriei!

Mi-a mai ramas urmatoare lista cu ce e de facut:
1)-lumini sub bord~sofer/pasager
2)-lumini in portbagaj~stg/drp
3)-lumini in usile spate
4)-lumini sub scaune fata
5)-lumina tunel median
6)-lampi de citit pasageri spate~stg/drp
7)-parasolare cu lumini~sofer/pasager
8)-inlocuirea becurilor cu LED-uri (eventual colorate) pentru un consum minim de curent
Dupa cum am povestit si in topicul cu lampile in usile fata aveam de gand de mult sa montez becuri sub bord...
Din lipsa acuta de timp deocamdata am reusit sa fac doar in partea soferului.
Cum am procedat: am utilizat plafoniere noi de Dacia (cumparate pentru fosta mea masina dar care nu s-au potrivit) pe care le-am montat intr-un decupaj al plasticului de sub bord (era acolo candva un difuzor...

Cel mai important e ca lampile au si intrerupator, astfel pot sa sting lumina de sub bord in cazul in care nu este necesar ca ele sa arda sau daca tin usile mai mult timp deschise.
Odata cu inlocuirea becurilor cu LED-uri sper sa nu am probleme nici cu consumarea bateriei!

Comment