Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

probleme motor?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • probleme motor?

  Am un 200 diesel, porneste la sfert, merge frumos, fara fum, DAR nu se infinge la drum.
  1. Adica , la viteza a2-a, 3, 4-a , pedala de acceleratie sta la fund si masina daca ajunge la 100 km/ora .Am reglat pedala de acceleratie la maxim, sa tina deschisa clapeta de aer, am reglat avansul , dar tot nu ia viteza.
  M-am gandit ca trebuie dat debit, dar as vrea si o alta parere pana sa ma duc la pompagiu sa ma ia cu vrajeli.
  2. O alta problema ar fi ca am schimbat 2 ventile de la pompa care scapau motorina, si acum la rece motorul merge in valuri,GALOPEAZA , adica se ambaleaza si revine singur.Dupa 5 minute isi revine, si merge normal.-pompagiul a schimbat 2 garnituri in fundul pompei - ceva cu vacumul, dar tot mai face asa.
  Last edited by altho; 09-09-2013, 09:26 AM.

 • #2
  S-a rezolvat tot prin principiul D.I.Y ( rezolva singur).
  1.Cand am verificat pedala , am gasit peste stoperul pedalei inca 2 straturi de mocheta- adica tapiterul nu a decupat mocheta in dreptul stoperului, si asa pierdeam 3cm din cursa
  2. Am reglat relantiul fara sa fie cuplate tijele care actioneaza mecanismul - citisem intr-un post pe forum despre reglajul relantiului.
  Din gresala, am decuplat tija care duce in jos, spre pompa.Surpriza, motorul a inceput sa mearga rotund, fara sa galopeze.-tija aia regla ceva cu vacumul.
  Am reglat tija ca sa mearga rotund motorul si am plecat la drum = 120-130 km/h.
  Acum depasesc si Daciile :

  Comment


  • #3
   Apreciez postarea rezolvarii.
   https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF