Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

ulei grup w115

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  zgomot

  Originally posted by altho View Post
  S-ar parea ca planetara e de vina ptr galagie; adica o bila a sarit din locas, din cand in cand se prinde in hora, si da rontaitul fier pe fier.La un sens giratoriu- dupa croncaneala specifica- s-a linistit.Probabil s-a dus la locul ei.
  Atunci cand ridicam roata, se schimba pozitia bilei, si nu mai croncanea.
  DECI, planetara schimbata.
  Exista posibilitatea ca acel zgomot sa provina si de la "rulmentul" axului cardnic situat aproximativ la mijlocul acestuia. Acesta spre partea cu motorul are o mica flansa care in mers produce un zgomot ciudat si greu de identificat asemanator cu cel al unei piese slabite sau un " rontanit". Iti recomand sa verifici acea flansa mica de pe axul cardanic care in cazul de uzura are un mic joc de aprox 2... 3 mm si se amplifica datorita fortei centrifuge in mers. Daca nu mai sunt 2 posibilitati: 1 =una din bucsele bratului 2= planetara.

  Comment


  • #17
   Astept incalzirea globala sa ma bag sub ea .Sigur e planetara, daca ar fi rulmentul de la flansa ar face tot timpul, si atunci cand suspend roata.
   Oricum voiam sa schimb burdufele la planetara ca sunt vechi, asa ca dau jos si planetarele si ma uit prin ele.
   Am incercat sa pun burdufele noi la o planetara de rezerva, dar cand am batut sa iasa capul planetarei, a sarit cu tot cu cele 3 bile mari.
   De pus inapoi, trebuie sa decapsulez capul planetarei, sa sudez,etc. Prea multa munca ,asa ca am sa cumpar o planetara de pe la un W123, ca-s la fel - SPER

   Comment


   • #18
    S-A REZOLVAT problema zgomotului fier pe fier.
    Am ridicat spatele pe cric, am desfacut colierul de la burduf -dinspre grup- si...surpriza:capul planetarei = uscat,gol, nici un pic de vaselina.
    Am verificat si capatul dinspre roata = ulei rezultat din vaselina existenta acum 40 ani.
    La planetara cealalta, aceeasi poveste - lipsa vaselina.
    Asa ca , am luat un tub gol de silicon + pistolul aferent, am umplut cu vaselina cu grafit tubul, si am umplut capetele planetarelor.
    S-a schimbat mersul, se mai aude numai fasaitul rotilor.
    Oricum, voi schimba burdufurile planetarelor cu unele noi, dar deocamdata sunt bune si astea, nu curg.

    DECI, ar fi bine sa verificati prin metoda de mai sus planetarele, sa nu aveti surprize ca la mine.

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF