Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

serie caroserie w 114

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• serie caroserie w 114

buna

O sa va rog daca stie cineva sa imi spuna unde se afla poansonata seria caroserie la W 114 coupe 1971

Multumesc

Nu are importanta daca e coupe sau sedan pentru ca unele masini W114 pana in 1972 aveau batuta seria pe lonjeronul dreapta fata cam in dreptul tamponului de prindere al motorului pe cand altele tot pana in 1972 aveau batuta seria pe traversa din fata care are inchizatoarea capotei pe ea. Nu stiu care era criteriul dupa care alegeau sa poansoneze seriile in ambele locuri pe vremea aia.

Comment

Originally posted by dr_krl View Post
      Nu are importanta daca e coupe sau sedan pentru ca unele masini W114 pana in 1972 aveau batuta seria pe lonjeronul dreapta fata cam in dreptul tamponului de prindere al motorului pe cand altele tot pana in 1972 aveau batuta seria pe traversa din fata care are inchizatoarea capotei pe ea. Nu stiu care era criteriul dupa care alegeau sa poansoneze seriile in ambele locuri pe vremea aia.
      multumesc,am gasit-o,era pe lonjeronul din dreapta,corespunde cu documentele

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF