Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Care model de S class merita cumparat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Care model de S class merita cumparat

  Am niste oferte la preturi bune pentru S450i 4matic/ 2019 /15-20k km pret intre 70-80k Euro sau MERCEDES-BENZ S 560 e/PLUG IN HYBRID LANG FIRST CLASS FOND+MAGIC SKY+EXKLUSIV PAKETS560e/2019 /9k km la 87k euro, culoare gri metalizat ( de nou a costat 170k) . Varianta asta e putin prea dotata in spate, chestie care nu am nevoie. Drumuri - 50% oras, restul distante lungi ( cam 20-25k km/an)
  Care din ele s-ar merita? Plug in hybrid car dupa mine un acumulator, in spate am 2 locuri si nu este 4 matic dar arata bestial.....
  Ce ma sfatuiti?
  Attached Files

 • #2
  Dacă faci drumuri naționale iarna , nu este mai benefic cel 4matic ? Ori ai altă mașină de iarnă ?

  Comment


  • #3
   Originally posted by KMan View Post
   Dacă faci drumuri naționale iarna , nu este mai benefic cel 4matic ? Ori ai altă mașină de iarnă ?
   Da, am si o sa ma despart de ea ( E270cdi ) . Nici ea nu are 4matic. Din pacate varianta plug in S560e nu are 4matic si este numai versiune lunga.. S450 benzina este 4matic .
   Eu ma intrebam daca lipsa 4M compenseaza faptul ca e plug in. Pentru oras, oricum ma gandesc sa iau o masina mai mica , posibil electrica sau plug in.
   Cum au scazut preturile foarte mult in Germania pentru masinile premium la sub un an si maxim 15k km , vreau sa ma inoiesc. Chiar si un clasa 7 Xdrive m-ar tenta (740i sau 745e)

   Comment


   • #4
    Atunci nu ai cum să mergi la un test cu mașinile ? Așa vei avea de făcut o comparație și te poți decide mai ușor .

    Comment


    • #5
     Originally posted by KMan View Post
     Atunci nu ai cum să mergi la un test cu mașinile ? Așa vei avea de făcut o comparație și te poți decide mai ușor .
     In test toate merg bine, arata super... probleme si costuri apar dupa 20k..50k . , Cu sau fara 4matic sau Xdrive nu poti vedea diferente la test,

     Comment


     • #6
      Dacă ai de gând să iei o mașină mică de oraș atunci ar rămâne 4matic . Nu ai sta tu în spate să beneficiezi de ceea ce ar trebui să primești de la 4 locuri și dotările suplimentare . Apoi nu mai ai avea mult de câștigat după hybride .În rest , cu orice tip de mașini ai alege , vei avea diferite probleme în timp .

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF