Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achiziie s320 w221

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sfat achiziie s320 w221

  Va salut domnilor!
  Sunt prezent pe acest forum de mai bine de 1 an de zile, nu am avut postari pana acum deoarece inca nu sunt posesor de MB,dar am citit majoritatea topicurilor ultimului am, am devenit fan b97dmt si yaniss :d.
  Rugamintea mea catre cunoscatori este de a ma sprijini cu niste sfaturi ( sper eu obiective) in incercarea de a achizitiona un w221. Momentan am gasit doar acest exemplar care se potriveste din punct de vedere financiar si geografic : http://autovit.ro/anunt/mercedes-ben...-ID7Gh1qx.html.
  Daca aveti informatii despre masina aceasta in mod special, mi-ar fi de ajutor, daca sunt si argumentate ar fi extraordinar. Ideea e ca nu vreau sa ma arunc aiurea, iar membrii de aici consider eu ca sunt cei mai în masura sa ma ajute, desigur daca sunt dispusi sa o faca.
  Daca voi cunoasteti si alte oferte va rog sa le postati aici, in final tot trebuie sa aleg una, sper sa fie cea mai buna.
  Cu respect, Alin.
  Last edited by oda111; 04-21-2016, 20:43 PM.

 • #2
  Multumesc de aprecieri .
  Acum sa-mi dau si eu cu parerea despre masina http://www.mobile.de/ro/categorie/au..._gear,fsh:true

  Pretul vs km...ceva nu e ok .
  https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

  Comment


  • #3
   Într-adevar, e cam prea ok anuntul, de asta am si decis sa mai cer pareri. Acum, cu riscul de a fi avocatul diavolului, daca masina e inscrisa la noi ,nu cred ca va putea obtine vânztorul un pret similar cu una echivalenta ca si numar de kilometri si dotari care se vinde în Germania. Desigur, asta e un gând optimist de-al meu dar sunt constient ca nu multi au educatia mentenantei ca sa nu mai zic mentenantei preventive (cum este cazul masinilor tale).
   Multumesc pentru raspuns!

   Comment


   • #4
    Oricum daca te bagi la un S ai nevoie de o testare amanuntita cu Star-ul pentru ca asa poti vedea starea reala a masinii si cam toti parametrii ei.200000 de km sunt putini pentru o masina de genul atata timp cat sunt servisati cat de cat la timp (exemplu in italia MB cere la 25000 interval ulei si consumabile).
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

    Comment


    • #5
     M-am gândit la o testare, numai ca nu cunosc oameni cu Star în Dolj. As fi dispus sa platesc expertiza si deplasarea, numai sa gasesc omul si sa fie de acord proprietarul cu o astfel de practica. Ma gândesc ca daca sunt veridice datele oferite în anunt, nu ar avea de ce sa refuze un astfel de test.
     Nu ma sperie numarul de kilometri, dupa cum bine ai spus, daca are mentenanta facuta cum trebuie ar trebui sa fie ok, sunt masini relativ robuste din cate am aflat citind pe forumuri.

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF