Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie mercedes w 140

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sfat achizitie mercedes w 140

  Salut,as vrea sa achizitionez un mercedes w 140,as vrea sa fie facelift de preferabil motorina,as inclina spre un 3000 cmc dar poate fi si 3500 stie cineva diferenta intre aceste motoare,care ar fi mai bune?Am vazut 2 masini stie cineva ceva despre ele ?Merci.
  http://olx.ro/oferta/vind-mercedes-s...tml#b065bf2f78
  http://olx.ro/oferta/vand-mercedes-s...tml#48301cd595

 • #2
  Ti-am mutat postul aici, era incadrat pe bursa.
  Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
  http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
  http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

  Comment


  • #3
   La motoarele vechi, din cate stiu (nu vreau sa informez prost), cam toate variantele sunt ok, cele turbo fiind preferate pentru o putere mai mare, dar la capitolul fiabilitate toate bune.
   Lucrurile la care m as uita la achiziționarea unui asemenea model ar fi caroseria si elementele de interior, care sunt destul de scumpe de achizitionat in stare buna.
   Mail : emi@koket.org
   Tel : 0757 233 231
   Reparatii electrice auto Iasi
   Electrical Center Iasi

   Comment


   • #4
    Salut,daca vrei diesel doar cel de 3L,este ok dpdv al fiabilitatii si intretinerii,are forta destula sa miste agreagatu si ptr.taxe ca e 2989cm..poti sa te bagi si la un benzinar,e mai sprinten,mai silentios,consumul e ceva mai mare,incepand de la 16-18L/100km-ptr.2.8L,3.2L pana la 20-25L/100km-4.2,5.0L si peste 25L ptr.cel de 6.0L.
    Ti-am dat aceste exemple ptr ca mai sunt exemplare pe benzina intretinute,dar consumul poate fi un impediment..poti sa ii pui un Gpl si mai reduci din cheltuieli.
    Numai bine.

    Comment


    • #5
     La banii la care te uiti 4000 euro trebuie sa iei masina foarte buna !
     Referitor la motoare si motorul de 3,5 este ok are cuplu mai mare la turatie mai mica fata de cel de 3 ,lucru care te avntajeaza mai mult la cutia automata acum depinde ce vrei !
     Cred ca stii ca aceste masini cu taxa platita si nerecuperata sunt mai greu ( daca nu imposibil) de gasit!
     Personal am motorul de 3,5 ,cutie automata si l-am testat afara poate consuma si 7 si 10 la 100km iar in oras de la 10 la 14 l/100km asta in cazul in care te intereseaza consumul!

     Comment


     • #6
      Num aintereseaza taxa ,impozit etc,poate sa fie si neinmatriculata,vreau diesel pentru consum,si vreau masina pastrata

      Comment


      • #7
       Se poate inkide,multumesc

       Comment


       • #8
        M-ai disperat cu inchisul. Topicurile de pe forum sunt proprietatea forumului nu a ta. Nu se inchide nimic decat la decizia moderatorilor.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF