Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

S400 cdi 2001 sa l iau sau nu?sfaturi va rog !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • S400 cdi 2001 sa l iau sau nu?sfaturi va rog !

    Salutare la toata lumea ! Am gasit un s400 cdi 2001, acte pe firma , inmatriculat RO , pretz am negociat cu vanzatorul la 3000 euro, insa anumite dubii in ceea ce priveste masina , dupa ce am condus o... in legatura cu faptul
    ca ma asteptam la un motor 3999diesel cm 3 250 cp...sa ma lipeasca de scaun, acest lucru nu so intamplat va voi descrie situatia:
    (260.000 km , arata ff bine interior/exterior)
    - m am urcat in masina , am pornit, motorul era rece, am asteptat vreo 5 min, si am pornit la drum prin oras, am prins maxim 70km/h ( nici nu prea aveam unde sa i dau)si am ramas cu urmatoarele dubii:

    1) cutia in modul S schimba vitezele cam pe la 2000 rot/min ... adica prea devreme parerea mea , am oprit masina pe loc ,am calcat pedala pana la fund, am pornit putin cu scartait de roti , dar la scurt timp a intervenit controlul tractiunii, si iar o inceput sa schimbe la 2000 rot/min ma asteptam, cu pedala apasat pana la podea sa mi schimbe in turatiii mai mari gen 3000 rot.min sau 3500 etc ( cum am vazut in filmele de pe Youtobe), acest lucru nu so intamplat , l am intrebat pe proprietar dc nu trage ? O zis ca trage da sa incerc pe manual....
    Iar am oprit masina, in fatza unui deal mare urcand, am calcat pedela pana la podea, o plecat cu scartait, si dupa viteza 1 , o trecut in vit 2pe automat...de data asta chiar am ramas dezamagit, in ditamai dealul , iar o schimbat cutia in 2000 rot/min

    2) alte probl : cutia agatza putin , sesizabil cand trece pe automat din vit a 3 a in a 4 a ( am inteles ca 4 viteze are de toate...?? de la proprietar)

    3) mai are parbrizul crapat jos langa bord cateva linii, spune ti mi va rog la 250 cp nu ar fi trebuit sa ma lipeasca de scaun ?? si sa plece de nebuna de pe loc?

    Ce sa fac ? sa o iau sau nu ??Ma tem sa nu aiba ceva defect gen turbine... sau pe la cutie... ca e cam cuminte masina asta s400 cdi...
    Mai are rost sa i cer testul in afara orasului ? El , proprietarul nu prea mo lasat sa circul , pt ca dansul nu are RCA la masina respectiva si se teme( el merge asa)

    Astept sfaturile dvs !
    Last edited by mik23n2; 03-12-2014, 13:14 PM.

  • #2
    La 3000 euro , un S cu 260.000 (daca or fi reali)km ce sanse sunt ca cei 250 cp sa fie acolo.
    Nu ar fi mai simplu sa ceri o verificare intr-un service ? Cat poate sa coste 100ron sau 200ron?

    Comment


    • #3
      intr adevar cam mici.... nu am idee daca sunt reali, dar sper sa mi zica cineva... ca eu nam avut niciodata Mercedes, daca era normal sa ma lipeasca de scaun nu ? totusi vb de 4000 cm 3 diesel... 250 cp... pana si un Matiz daca i dai talpa... sare in sus de pe sosea...pe cand asta era asa cam lenta...

      Comment


      • #4
        Nu am condus vreun S400 insa nu cred ca ar trebui sa fie asa cum spui tu. La 250 de cai si 560 Nm ar trebui sa fie destul de nervoasa, chiar si cu alea 2200 de kg pe care le trage dupa ea. A mea, cu motor de 3.7 benzina, 260 de cai si 350 Nm chiar ma baga in scaun de fiecare data cand calc acceleratia mai puternic si e din 2000(alta marca ce-i drept insa nu cred ca are asa mare importanta). Nici cutia de viteze nu pare a fi in regula, ar trebui sa schimbe in functie de cum o conduci.

        Cum a spus mai sus si colegul, la banii astia nu te poti astepta nici sa fie km reali nici sa functioneze totul ca la carte.

        Personal iti sugerez sa te orientezi spre altceva. Am cautat si eu W220 o perioada si nu ai sa gasesti nimic ieftin si bun.

        Succes si tine-ne la curent!
        dark days are coming...
        http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related

        Comment


        • #5
          Originally posted by gavryus View Post
          Nu am condus vreun S400 insa nu cred ca ar trebui sa fie asa cum spui tu. La 250 de cai si 560 Nm ar trebui sa fie destul de nervoasa, chiar si cu alea 2200 de kg pe care le trage dupa ea. A mea, cu motor de 3.7 benzina, 260 de cai si 350 Nm chiar ma baga in scaun de fiecare data cand calc acceleratia mai puternic si e din 2000(alta marca ce-i drept insa nu cred ca are asa mare importanta). Nici cutia de viteze nu pare a fi in regula, ar trebui sa schimbe in functie de cum o conduci.

          Cum a spus mai sus si colegul, la banii astia nu te poti astepta nici sa fie km reali nici sa functioneze totul ca la carte.

          Personal iti sugerez sa te orientezi spre altceva. Am cautat si eu W220 o perioada si nu ai sa gasesti nimic ieftin si bun.

          Succes si tine-ne la curent!

          Ms pt raspuns ! am condus doar autobuze mercedes cu cutie , automata,si cand o calcam, sarea turatia si pe urma schimba viteza,ma gandeam eu ca asa trebuie sa fie si la masini mici.... daca deabea mangaiam pedala , schimba ff repede

          Mai am o oferta de s430 benzina 2001 de data asta , si un s400 cdi ( cel din postul asta) care e aici in Iasi cu mine... chiar o sa ma gandesc sa vad ce fac, e clar atunci ca s400 cdi asta din oras de la mine are ,,mari probl,,
          Vreau si eu un clasa ,,S ,, o sa vad ce fac ... pana la urma

          Comment


          • #6
            Unii spun poate din propria experiența ca S400 cdi au probleme la cutia de viteze ca ar putea ceda sau strica cu timpul ca nu se potrivesc perfect cu motorizarea si alte belele,eu personal am avut w220 S 400 cdi versiunea lunga si nu am avut probleme gen sa nu tragă bine,ronțăitul de diesel îmi plăcea la nebunie dar si confortul oferit,de tras pot spune ca trăgea bine dar ar trebui sa tii cont ca e o limuzina mare si grea nu o masina mica sport ușoară de putere mare,da probleme am avut si eu cu masina dar nu legate de cutie,acum cu te decizi tu mai departe!

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF