Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cine cunoaste masina ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cine cunoaste masina ?

Salutare domnilor si un an nou plin de inplinirii ! Vin cu urmatoarea rugaminte : daca cineva cunoaste masina asta sa ma ajute cu cateva informatii. Iar cei care cunosc rog sa spuna tot ce stiu despre modelul asta de masina si daca se merita sau nu sa o cumpar. Orice parere este binevenita. Multumiri
    Attached Files
    Last edited by alex.marian; 01-01-2014, 22:07 PM.

Asta nu e cumva CL?Afla te rog codul WIN si postează l ca sigur sunt câțiva domni de pe forum ce pot sa ti dea ceva detalii.

Comment

Am cerut VIN -de cateva zile de la vanzator, dar nu l-am primit. Se pare ca omul daca a vazut ca sunt interesat si cer mai multe detalii despre masina nu mai baga in seama. Masina in discutie este pe Mercador la vanzare. Posibil sa nu fie in regula: vanzatotul este din Ploiesti iar masina are numere de BH.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF