Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Inlocuire Baterie S350 Long 2006

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inlocuire Baterie S350 Long 2006

Buna ziua,sunt nou pe acest forum.

Am o problema cu una dintre masinile mele,un Mercedes S 350 long din 2006.Nu gasesc locatia bateriei mari.Doresc s-o inlocuiesc.

Va rog frumos, daca este cineva printre dvs care imi poate spune locatia as fi profund recunoscator.

Multumesc.

in portbagaj in dreapta, acolo este... cauta si vei gasi )

Comment

Mai exact langa roata de rezerva.

Comment

Exact, cum au spus colegii, in portbagaj, dreapta. Ridica mocheta, sau ce ai in portbagaj, si ai sa vezi un capac, sau ceva de genul asta.Dreapta spate. Succes !

Comment

Maine o sa incerc iar.Problema este ca m-am uitat azi de mi-a venit rau,am dat toate mochetele la o parte si nu am gasit nimic in afara de un fir foarte gros de masa care duce undeva unde nu am acces,totul fiind lipit.Rezerva nu am,am scos tot ce se putea scoate usor.O sa fac maine si poze.
          Multumesc pentru reply.

Comment

BUNA SEARA ,imi cer scuze dar daca este vorba de caroserie 221 bateria se afla in portbagaj , DAR va trebui sa desfaceti panoul din spatele scaunelor acela care ,daca masina este prevazuta cu frigider sau supotr de schiuri, sincer cred ca ar trebui sa o faca cineva care a mai schimbat astfel de baterii, atentie si la cea din compartimentul motor .
            Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
            TEL 0722623721.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF