Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Se poate schimba sticla de la trapa panoramica la S class ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Se poate schimba sticla de la trapa panoramica la S class ?

  Va salut
  Am un S450 L W222 cu plafon de sticla. Saptamana trecuta circuland in spatele unei basculante am auzit lovitura unei pietre. Am crezut ca a lovit parbrizul, si m-am bucurat ca nu a ramas urma. Ajungand acasa , am constatat ca de fapt piatra a lovit trapa de sticla pe care a fisurat-o. Intrebarea mea este daca se poate schimba numai sticla trapei sau trebuie tot sistemul. Eu am gasit din dezmembrari.
  A doua intrebare este daca stie cineva unde pot schimba sticla ( exclud reprezentantele pentru ca ele nu lucreaza cu piese aduse din dezmembrari si una noua costa 5000 E)
  Eu sunt din Brasov, dar daca trebuie, ma pot duce si in alta localitate.
  Attached Files

 • #2
  poate cei care schimba parbrize gen pilkington

  Comment


  • #3
   Încearcă sa intrebi și la un atelier de reparat parbrize. Îți baga rășină și mai diminuează din crăpături. Eu repar fecvent steluțe din parbriz care apar tot de la pietre. Unele ies perfect.

   Comment


   • #4
    Am tot cautat si am gasit insfarsit un tutorial. Nu pare complicat..https://www.gfile.ro/?do=fD&fI=fb21f...b73f1743018b91

    Comment


    • #5
     Vorbește la Tiriac. Știu ca ei mai lucrau și cu piesele clientului.

     Comment


     • #6
      Originally posted by vladmarcu View Post
      Vorbește la Tiriac. Știu ca ei mai lucrau și cu piesele clientului.
      Sanse mici, mai ales daca vorbim de o piesa din dezmembrare. Nou costa 4-5 mii euro. Din dezmembrare intre 1500-4000 lei.O sa merg oricum , macar pentru sfaturi ..
      Din clip, se vede la prima vedere , ca nu ar fi complicata inlocuirea.

      Comment


      • #7
       Am văzut ca au făcut niște adaptări din tester. Eventual vorbește sa-ti facă doar adaptările și sticla o schimbi la un atelier. Dacă nu iese bine, plătești reglajele la Tiriac.

       Comment

       Working...
       X
       Logan | Dacia Logan |Anulare DPF