Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

No sound- System unavailable

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • No sound- System unavailable

  Salutare tuturor!
  Am o problema de electrica la un Mercedes W220-320cdi, 2003, 204cp pe care incerc sa o rezolv de aproape 3 saptamani. Acum o luna mi-a fost reconditionat volanul, (dat jos si pus la loc) dupa care am dus-o la service pentru a face revizia de filtre, ulei etc. Intre timp cei de la service mi-au zis ca au uitat luminile aprinse si bateria s-a descarcat. Au pus redresorul pe masina, au pornit-o iar de atunci au aparut si problemele. Navigatia nu mai functioneaza, apare permanent mesajul Sistem unavailable si Audio Unavailable iar dupa cateva secunde se opreste.
  SRS-ul sta aprins permanent si uneori intra EPC-ul si imi baga cutia de viteze in avarie. Nu mai zic de inchiderea centralizata care functioneaza doar cand are chef, dar asta asta este ultima problema de pe lista.
  Am fost la un electrician sa incerc sa rezolv sunetul si a zis ca problema este de la amplificatorul din portbagaj. A schimbat o piesa din amplificator dar cand a montat amplificatorul, navigatia nu s-a mai aprins. A demontat-o a schimbat nu stiu ce piese din interior, ideea e ca nu a mai pornit de nici un fel. Am comandat alta navigatie din dezmembrari dar mesajul cu sunetul indisponibil continua sa apara.
  Este cineva care a mai intampinat problema asta sau imi poate recomanda pe cineva cu tester Star in Bucuresti, eventual stie sa imi poata remedia si problema asta?
  Multumesc!
  Attached Files

 • #2
  Salutare, in cazul in care nu ai gasit rezolvare poti incerca un telefon la colegul mastermario 74...E din Bucuresti, are tot ce-i trebuie sa te rezolve
  Un sfat ar fi sa-i spui exact tot ce ai facut pe la ea ca sa stie de unde sa inceapa...
  Pe viitor, tu si alti colegi care au mai incercat experimentul de pornire a masinii cu cablurile, ar fi bine sa cunoasteti urmatoarele reguli:
  -evitati pe cat posibil, la asemenea tip de masina, sa dati sau sa primiti curent !!!!!!
  - daca baterie se descarca din diverse motive, de preferat ar fi sa o demontati, sa o incarcati pe un redresor si apoi sa o montati inapoi si sa porniti masina !
  -daca nu se poate, merge si cu cabluri dar mare grija la urmatorii pasi : demontati bornele de pe baterie,conectati cablurile de la masina donatoare si asteptati minim 15-20 minute ca bateria sa se incarce, apoi conectati bornele si porniti masina !!Se poata da curent si fara sa demontati bornele, dar evitati sa "sudati" cu cablurile pana le conectati la borne si apoi, asteptati minim 15-20 de minute inainte de a incerca sa o porniti !!!Bateria nu se incarca instant !!!
  -la demontarea bornelor folositi ordinea - apoi + la demontare si + apoi - la montare, in acest fel evitand socurile transmise instalatiei electrice.
  Pentru cei amatori de senzatii tari, ca "toate porneste cu cabluri boss" le pot spune ca cea mai afectata componenta a masinii in cazul socurilor de curent de la pornire o primeste placa electronica din cutia automata, in cazul in care aveti asa ceva !!Aceasta poate suferi avarii grave, de la "o simpla pornire cu cabluri" !
  Stima.
  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF