Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes S 400 Hybrid 2009-2012

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mercedes S 400 Hybrid 2009-2012

    Buna ziua dragi membri,

    De ceva vreme ....cca 8 luni sunt posesorul unu Mercedes S 400 Hybrid . Principalul motiv pentru care mi am cumparat aceasta masine este ca imi place foarte mult cum arata si pentru ca este hybrid si nu in ultimul rand .......pentru ca stiam ca se va defecta si in felul acesta sa ma specializez si in reparatia unor astfel de masini cum de altfel momentan sunt specializat in comertul si intretinerea autoturismelor hybrid JAPONEZE .
    In fine , rolul acestei postari este da a aduna informatii din Romania in ce priveste intretinerea si mai ales reparatia autoturismelor Mercedes hybrid .
    Masina mea este un Mercedes S 400 din 2010 cu 158000 km si dupa 5 saptamani de folosinta am ramas cu ea in intersectie , masina ne mai vrand sa plece de la semafor , in bord neaparand nici o eroare ....am dus o la reprezentanta , unde mi au schimbat bateria de 12 v ...eu inainte cu 2-3 saptamani o schimbasem ...am luat o Varta de acelasi amperaj...cei de la reprezentanta mi au spus ca nu e ok si au inlocuit o cu una originala ...cost impreuna cu nu stiu ce calculator ...2830 lei ....in fine ...dupa nici 7 km de cand am luat o ....masina s-a oprit din nou ......am dus o din nou la reprezentanta cu platforma .....a doua zi cand au vrut sa o bage in atelier , masina pur si simplu a pornit fara nici o explicatie ....mi au dat o si a mai mers inca vre o 30 km dupa care aceiasi problema ....am pus frana sa dau prioritate la intrarea intr o parcare si la punerea piciorului pe acceleratie nu a mai plecat de pe loc ....masina a stat la ei peste 3 luni si mi au data o cu un deviz de peste 88.000 lei ...cca 18500 euro ...si cu bateria descarcata si alte erori in bord ....mi au spus ca bateria are defect intern si nu mai poate fi incarcata si recomanda schimbarea ei .....am dat jos bateria si am dus o in Germania la un centru de diagnoza privata si ei mi au spus ca este intradevar ceva defect in ea si ma costa 2700 euro reparatia ei .....super .....ce sa mai zic .....voi avea multe ore de stres si bani cheltuiti dar sper ca intr un final sa inteleg aceasta masina si sa pot sa repar singur astfel de masini ....daca cineva are ceva experiente in acest sens as vrea sa le stiu sa pot sa ajung mai repede la o concluzie pentru ca sunt convins ca voi ajunge ...mai repede sau mai tarziu....cea mai expeimentata pesoana in intretinerea si reparatia masinilor Mercedes hybrid cum de altfel sunt momentan in domeniul comertului si intretineri autotutrismelor hybrid japoneze
    Acestea fiind spuse astept cu interes orice comentariu.......
    O zi buna tuturor si succes in tot ceea ce faceti!
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.
    Last edited by autohybride; 04-03-2019, 08:43 AM.

  • #2
    Presupun ca fiind in domeniu iti dai seama cat de aberanta e suma respectiva raportata la capacitatea bateriei si la capacitatile invertoarelor.
    Pana la urma ce era pe deviz?

    Comment


    • #3
      Originally posted by Sharky View Post
      Presupun ca fiind in domeniu iti dai seama cat de aberanta e suma respectiva raportata la capacitatea bateriei si la capacitatile invertoarelor.
      Pana la urma ce era pe deviz?
      in primul rand multumesc pentru raspuns .....intradevar ...aberant pretul ...si este doar pentru baterie .....nici la Lexus nu este atit de mare ...pe deviz era doar pretul bateriei ...mai era 300 si ceva de lei montatul si cateva oringuri ....nu mai am devizul ca atasam o poza ...in fine .....astept comentarii de la cei care au avut o astfel de masina si inevitabil au avut aceiasi problema ....am vazut ceva postari mai vechi dar acum ...in 2019 ....cand masina este mai veche de 9-10 ani ....problemele sunt altele ...si multe ....................

      Comment


      • #4
        Mda, baterie de hibrid la pret de baterie pt masina full electrica.
        Ce capacitate are 1-2k? Probabil nici cat un renault tweezy. )
        Pana la urma o poti diseca?
        Fara baterie masina nu e functionala? la prius din cate stiu poti merge pe benzina.

        Comment


        • #5
          Originally posted by Sharky View Post
          Mda, baterie de hibrid la pret de baterie pt masina full electrica.
          Ce capacitate are 1-2k? Probabil nici cat un renault tweezy. )
          Pana la urma o poti diseca?
          Fara baterie masina nu e functionala? la prius din cate stiu poti merge pe benzina.
          intradevar ...inteleg ce vrei sa spui ...capacitatea bateriei in kw nu justifica pretul ....nici nu are cum sa fie ....spatiul alocat pentru baterie este unul mic si nu au cum sa puna o baterie foarte puternica ...dar nu asta este problema ci lipsa de experienta in implementarea unui sisetm hybrid pe o masina germana deja existenta ca si caroserie ...daca construiau de la sasiu o masina hybrid noua...Mercedes facea o alta masina si mult mai fiabila.
          In ce priveste Toyota Prius , daca ar avea o problema ca si gravitate de la mediu in sus ....masina nu este functionela ....nu poti sa mergi pe benzina decat f putin si facand asta vei defecta atit de grav masina incat nu va porni deloc ...asa este la toate masinile hibrid ...nu este ca la gpl ....daca nu mai functioneaza pe gpl apasam pe un buton si mergem doar pe benzina ....asa ceva la masinile hybrid ...toyota Honda Lexus nu exista !

          Comment


          • #6
            Ți-am mutat thread-ul la secțiunea Probleme tehnice - S Klasse.

            Citește regulamentul și respectă regulile generale de postare!
            Regulament general Club Mercedes.

            Comment


            • #7
              Originally posted by Florin_WES View Post
              Ți-am mutat thread-ul la secțiunea Probleme tehnice - S Klasse.

              Citește regulamentul și respectă regulile generale de postare!
              Multumesc Florin_WES....din pacate sunt nou intr-ale forumurilor ...ma mai tragi de maneca daca mai apare ceva .................

              Comment


              • #8
                ca la Iphone , masina de unica folosinta . Sper ca ai luat-o gratis , te apuci sa-inlocuiesti / repari acumulatorul dupa care afli ca ai nevoie de cine stie ce pompa , compresor , calculator , perne ....normal ,la pret de S class tragi linie si la casat cu ea .

                Astea noi , full electrice cred ca la fix 1 zi dupa ce ies din garantie se vor opri , se defecteaza controlat .

                Comment


                • #9
                  Părerea mea - am ceva ceva experiență pe modelul asta - e că ai ales modelul greșit pentru cercetare / dezvoltare.... Modelul asta s-a născut mort.



                  Oricare dintre modelele plug in, sa nu mai zic de cele full electrice, sunt cele care pun bazele viitorului.

                  Tare treabă cu cea mai experimentata persoana, credeam că doar eu sunt cel mai priceput,
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                  www.mbretrofit.ro

                  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by cl600 View Post
                    Părerea mea - am ceva ceva experiență pe modelul asta - e că ai ales modelul greșit pentru cercetare / dezvoltare.... Modelul asta s-a născut mort.



                    Oricare dintre modelele plug in, sa nu mai zic de cele full electrice, sunt cele care pun bazele viitorului.

                    Tare treabă cu cea mai experimentata persoana, credeam că doar eu sunt cel mai priceput,
                    Stiu ca acest model datorita proastei implementari a sistemului hybrid este aproape mort din nastere ...dar mie imi plac provocarile si nu o sa ma dau batut cu una cu doua ...cum am reusit sa repar masini hybrid japoneze ...toyota , honda si lexus doar dintr o discutie de 3 minute stiu cu precizie milimetrica ce defectiune are masina si mai mult decat am si piese pe stoc necesare reparatiei ...din acest considerent voi aprofunda intretinerea si reparatia Mercedesului S400 hybrid , eu nu vreau sa repar nici o piesa ....o inlocuiesc si am terminat cu problema ....altfel ...este o munca de sisif .......in fine ...vorba multa saracia omului ...daca cineva ma ajuta cu o informatie ....o baterie defecta , un fost propietar ce a reparat o astfel de masina sau ce a facut el pina in prezent ....eu momentan am in lucru 3 S-uri defecte ...am inceput cu al meu ...fac experimente pe el pentru ca doar asa ma voi putea specializa in reparatia acestui tip de autoturism .....tineti-mi pumnii!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by b97dmt View Post
                      ca la Iphone , masina de unica folosinta . Sper ca ai luat-o gratis , te apuci sa-inlocuiesti / repari acumulatorul dupa care afli ca ai nevoie de cine stie ce pompa , compresor , calculator , perne ....normal ,la pret de S class tragi linie si la casat cu ea .

                      Astea noi , full electrice cred ca la fix 1 zi dupa ce ies din garantie se vor opri , se defecteaza controlat .
                      ......nu am luat o gratis ....am dat 16 800 pe ea ...are 157 000 km ....si are interiorul acela care mie imi place f mult ...bej cu mocheta si plafon negru si dvd uri in tetiere ...in fine ...nu voi face nici o afacere cu vanzarea acestei masini dar cu siguranta aceasta experienta ma va ajuta sa devin ceea ce imi doresc ...cel mai experiment reparator de autoturisme mercedes S 400 hybrid .....stiu ca Mercedes nu este Lexus dar eu am reparat Lexusuri pe strada , Lexus-uri ce erau imposibil de reparat sau cu un cost decent ....om trai si om vedea ............................

                      Comment


                      • #12
                        O baterie stricata pot sa iti dau, gratis.
                        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                        www.mbretrofit.ro

                        Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by cl600 View Post
                          O baterie stricata pot sa iti dau, gratis.
                          Multumesc mult ....sper sa fie bateria hybrid

                          Comment


                          • #14
                            E bine asa?
                            Attached Files
                            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                            www.mbretrofit.ro

                            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by cl600 View Post
                              E bine asa?
                              mai mult decat bine ....sper sa ti pot intoarce acest serviciu .... iti multumesc din suflet pt ca acum am obiect de studiu ...va trebui sa o tai cu flexul sa vad si eu ce dracu e innauntru ei .....inca o data iti multumesc si as vrea sa iti dau nr meu de telefon dar cum sunt nou pe forum ...nu stiu toate regurile ...uita-te pe autovit la masinile hybrid cu rosu in spatele pozelor ...acelea sunt ale mele ....nume pagina dealer ...auto hybride Romania .....iti mai multumesc inca o data si bunul Dumnezeu sa te ajute precum faci!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF