Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

S350 4Matic Keyless entry problem

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• S350 4Matic Keyless entry problem

Buna ziua! Detin un Mercedes S350 4 Matic benzina, facelift 2010 si intampin cateva probleme. Usa soferului nu se deschide decat cu actionarea butonului de pe tel cheii, restul usilor se deschid normal. Aveti idee despre problema aparuta?
    A doua problema despre care as vrea sa discutam este dimensiunile anvelopelor. Intrucat cele vechi erau f uzate am ales model pe 19 in 2 dimensiuni fiind dimensiunile care echipeaza s-class model nou. 245/45/19 fata 275/40/19 spate. Am primit asigurari ca sunt ok si pt modelul 221 4Matic.
    Multumesc anticipat

La ușă respectivă îți trebuie un mâner, probabil iar roțile pt modelul tau trebuie sa aiba aceeași dimensiune. La modelul actual pot fi diferite, chiar și la 4Matic.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

In situatia de fata, cea mai ieftina varianta pentru problema Keyless e sa schimbi manerul de pe spate stanga la usa soferului.
      Das Beste oder Nichts !!!

Comment

Cred ca poti lasa rotile fara probleme. Diferenta intre fata si spate este de 0.5 milimetri dupa parerea mea insesizabila de senzori de ex.cred ca diferenta poate fi mult mai mare daca ai anvelope de aceiasi marime pe toate rotile si cele de pe fata sau spate sunt mai uzate. La o viteza de 104.61km/h fata va reda viteza de 104.68 deci insesizabil pt.senzori si cutia de transfer.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF