Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

am o problema w140 ! Ajutor !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am o problema w140 ! Ajutor !

Sunt nou pe forumul Mercedes si vreau sa felicit in primul rand promotorii acestui proiect ! Sunt din Cluj si sunt posesor a masinii pe care am dorito intotdeauna Mercedes S500 (w140-1994).Am masina de o saptamana.Nu am apucat sa fac doar aprox. 1000 de km cu ea si a aparut o problema..sa stricat pompa de servodirectie..fiind modelul s500 stretch pompa actioneaza si telescopele care sunt hidraulice.nu are cineva o idee de unde pot procura asa ceva la un pret bun ???

exista kit de reparatie sau o cumperi noua,dar unde esti tu nu cunosc...

Comment

In Timisoara :
      Tel.0722244557 - Abudan (Arab), linga Piata de masini din Mehala
      Tel.0744500540 - Shrot pe Calea Lugojului, linga reprezentanta VW-Audi
      Tel.0722597427 - Numele : Arcadie - Shrot str. Mistral
      .. ________ ..
      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
      (Oo\==/oO)
      ..U...............U.
      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

orca ms mult de nr de telefon...cred ca am rezolvat piesa la arabul ala dar trebuie sa ma duc acum la mecanic sa vada daca e acelasi cod pe piesa...daca am noroc vin la timisoara vineri....poate ne vedem la o cafea

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF