Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Keyless go

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Keyless go

Stie cineva cum se seteaza pentru mine de abia am cumparat un s500 si nu ma pricep sa ii schimb functia, are vreun card ceva ??
    Si limba cum se schimba la navi ca e in germana ?
    Last edited by VLADD; 12-19-2009, 13:08 PM.

Poate o litera mare si un an de fabricatie te-ar ajuta mai mult, nu are nici un card se seteaza din butoane si limba la fel,sa nu te astepti la limba romana ca nu are.

Comment

Astept un raspuns daca stii te rog, si daca stii de trecut din mile in km.
      Last edited by VLADD; 12-19-2009, 13:07 PM.

Comment

Gata incerc sa urmez sfaturile voastre care se pare ca mi-le dati, daca mai am ceva de facut va rog sa nu ezitati sa-mi spuneti, si inca mai astept sfaturile pe care le-am cerut
        Last edited by VLADD; 12-19-2009, 13:07 PM.

Comment

Ai facut praf limba romana si punctuatia.
          Ti-am editat postarile dar e ultima data. Ai warn.
          Daca nu folosesti majuscula si semne de punctuatia la urmatoarea greseala ai ban.

Comment

Am inteles strictetea dar nu o inteleg. In fine, se pare ca aveti reguli simple, dar unii chiar folosesc calculatorul mai rar, nu e vina nimanui

Comment

Una este sa folosesti calculatorul mai rar, alta este sa stii sa te exprimi, sa scrii.... Sincer nu am inteles nimic din ce vrei. Dar ai tu mercedes ...

Comment

Originally posted by greku View Post
                Una este sa folosesti calculatorul mai rar, alta este sa stii sa te exprimi, sa scrii.... Sincer nu am inteles nimic din ce vrei. Dar ai tu mercedes ...
                Mda, se pare ca suntem sarcastici. In fine, intrebarea era simpla daca stie cineva cum se setateaza functia key less go, era o intrebare simpla, nimic mai mult

Comment

Originally posted by golumbina View Post
                  Mda, se pare ca suntem sarcastici. In fine, intrebarea era simpla daca stie cineva cum se setateaza functia key less go, era o intrebare simpla, nimic mai mult
                  Functia respectiva nu are nici o setare la indemana user-ului. Daca nu are defect atunci functioneaza pt oricine are cartela/cheia in buzunar si atinge clanta usii.
                  Pt km, mile, limba navi, daca nu ai optiunea de a schimba via meniu, atunci trebuie sa spui exact ce masina ai.
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Multumesc, mie imi zice card not recognized, probabil e defect cardu sau....E un S500, model 2001, 400 CP, atata stiu, in fine cred ca trebuie sa o duc la service la ei, probabil, sa imi seteze la ea

Comment

Originally posted by golumbina View Post
                      Multumesc, mie imi zice card not recognized, probabil e defect cardu sau....E un S500, model 2001, 400 CP, atata stiu, in fine cred ca trebuie sa o duc la service la ei, probabil, sa imi seteze la ea
                      Verifica bateriile cardului , inainte si tine-l mai departe de telefon...
                      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

www.mercedestechstore.com/pdfs/R230_adivsor/218 HO KeylessGo (JL_JM_GC) 04-05-02.pdf Poate te ajuta cumva acest link
                        Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
                        TEL 0722623721.

Comment

Originally posted by automaticul View Post
                          automaticu sarut mana,am citit tot nu dau de el, e explicit ce mi-ai trimis, sper sa o rezolv, multumesc inca o data

Comment

Working...
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF