Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Indicatorul de motorina ???

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Indicatorul de motorina ???

Va multumesc pentru raspuns, dar mai spuneti-mi va rog, am ce sa-i fac la indicatorul ala de motorina ?? Banuiesc ca este cel din rezervor. La maxim umplut rezervorul, ceasul indica trei sferturi. Iar cand se aprinde becul, adica la minim, mai am cred ca vre-o 25-30 litri in rezervor ... Pot umbla sa-l curat ? Am acces la el ? Pe unde ? Va multumesc !!

Incearca sa scoti presul din porbagaj, trebuie sa fie un capac de tabla prins cu 3-4 suruburi, sau scoate bancheta din spate, se poate sa fie acolo, sub bancheta.
    Bafta.

Comment

Ai plutitorul spart si a intrat combustibil in el si nu mai sta chiar la nivel !
      La ce masina ai problema asta?

Comment

w 140. 3000 td

Comment

Acolo unde ti-a zis colegu Degan e rezervorul. In portbagaj ai un panou prins in 4-5 holdsuruburi (partea din spate a portbagajului - spatele banchetei).
          Cel mai bine mai rasfoieste pe net o schema a masinii sa vezi exact unde e indicatorul pt ca 90% ai plutitorul intepat undeva si a intrat motorina in el si nu mai sta la suprafata motorinei.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF