Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum cam mare ???

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Consum cam mare ???

    Salutare colegii !!! I-am facut plinul ochi, pana in buza rezervorului, de mi-a luat vre-un sfert de ora, si dupa fix 100 km, i-ar refacut plinul, la fel de ochi. Stiti cat am completat? 14,7 litri. Sa fie cam asta consumul ? Sau este cam mare ? Consumul asta inseamna numai in oras, numai cu aerul conditionat aproape zilnic.
    Deci ? Vi se pare mare ? Este aproape normal? Daca este mare, ce as putea sa-i fac ? Sa o duc la un pompagiu ?
    Reamintesc ca este S 300 TD. Va multumesc !

  • #2
    Originally posted by greku View Post
    Salutare colegii !! I-am facut plinul ochi, pana in buza rezervorului, de mi-a luat vre-un sfert de ora, si dupa fix 100 km, i-ar refacut plinul, la fel de ochi. Stiti cat am complectat ??? 14,7 litri. Sa fie cam asta consumul ? Sau este cam mare ? Consumul asta inseamna numai in oras, numai cu aerul conditionat aproape zilnic.
    Deci ? Vi se pare mare ? Este aproape normal ? Daca este mare, ce a-si putea sa-i fac ? Sa o duc la un pompagiu ?
    Reamintesc ca este S 3000 TD. Va multumesc !!
    E absolut normal sa consume 14-15 la suta in oras. De fapt e chiar bine. Eu ii fac plinul mereu la a mea, rar scade motorina sub jumate de rezervor, si in felul asta verific des consumul, avand in vedere ca o gradatie de aia inseamna un sfert de rezervor, adica 25 de litri. Mie in oras cu aer conditionat mereu pornit imi ia in cel mai bun caz 17. Tocmai i-am facut un service full masinii, am schimbat toate consumabilele, am facut si niste teste si a iesit impecabila. Deci asta e consumu. La mine intre 17 si 20 in oras. Nu o vand, asa ca nu stau sa va mint ca imi consuma mai putin. Totusi consumul asta s-ar putea datora si stilului meu mai agresiv de condus, cu multe accelerari in forta.

    Comment


    • #3
      Din auzite zic si eu ca, consumul unei balene diesel 3000 turbo este intre 13-16 in oras, depinde de mers. Si vb colegului Mertzanu la ditamai magaoaia e bine zic eu...

      Comment


      • #4
        Un Matiz consuma 9-10% in oras cu motor in 3 cilindrii de 800 cc si greutate de max 8-9 sute de kg. Tu ai 6 cilindrii, 3000 de cc la peste 2 tone. Fa singur un calcul. A mea consuma 30% v12 de 6000cc.

        Comment


        • #5
          Bine punctat Rommy. Cine mai crede in consumuri de 5-7% in oras (fie diesel sau benzen), sa se mute intr-un orasel de 10mii locuitori si sa-si iaTico.
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

          Comment


          • #6
            Originally posted by greku View Post
            Salutare colegii !! I-am facut plinul ochi, pana in buza rezervorului, de mi-a luat vre-un sfert de ora, si dupa fix 100 km, i-ar refacut plinul, la fel de ochi. Stiti cat am complectat ??? 14,7 litri. Sa fie cam asta consumul ? Sau este cam mare ? Consumul asta inseamna numai in oras, numai cu aerul conditionat aproape zilnic.
            Deci ? Vi se pare mare ? Este aproape normal ? Daca este mare, ce a-si putea sa-i fac ? Sa o duc la un pompagiu ?
            Reamintesc ca este S 3000 TD. Va multumesc !!
            Eu zic ca masina ta conuma ca la carte...adica un consum perfect.
            Mie C200-le benzinar de 2000cc, 100Kw.din 1995, imi ia in oras(Cluj-Napoca), 13-14 L/100km, si are "numai" 1500Kg, 1360(greutatea propie) +butelie GPL+carlig de remorca zdravan Bosal.
            W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
            http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

            Comment


            • #7
              Mercedes 123, greutate 1860 kg pe cantar fara mine, motor de 2000 diesel de w 190, consum in oras 10-11 aproximativ, depinde de aglomeratie. Mediu de 8,5-9, deci dupa parerea mea un s 300 td tre sa pape 2-3 litri in plus tot la conditia mea de mers adica 14-15, te incadrezi

              Comment


              • #8
                Io zic ca e mult,dar depinde de multe variabile....

                Comment


                • #9
                  Eu la 270cdi imi arata 10L in oras,intradevar e cu 300-400kg mai putin.Deci cred ca este un consum normal la o asa masina.

                  sigpic

                  "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                  Comment


                  • #10
                    Asta este consumul, si eu la fel am facut, i-am facut plinul ochi, si fix dupa 100 km, am complectat 14,7 litri. Asta este consumul ei, stai linistit. Mihnea, nu ai ce sa spui, asta este consumul .... Si greutatea ei, si aglomeratia din oras .... este foarte normal .... Deci w 140 300 TD, cine zice ca consuma mai putin, mananca bors.

                    Comment


                    • #11
                      Deci,explicatiile sunt 2-ori eu maninc ce nu trebuie,ori ?

                      Comment


                      • #12
                        Ca cam asa este, coane Mihnea .... )

                        Comment


                        • #13
                          Mihneo, doar nu te-oi supara, dar daca asta este realitatea ... Doar nu oi fi nebun, sau colegul ... In plina vara, la Constanta, unde strazile din Constanta si Mamaia sunt un furnicar, plus aerul conditionat mergand fara oprire, de ce ti se pare mult acest consum ??? Eu sa stii ca sunt multumit de acest consum ... Limuzina estem, siguranta estem, confort estem ...

                          Comment


                          • #14
                            Cu siguranta e consumul normal..eventual pentru o medie mai corecta fa consumul plin-plin si vezi cat ai facut cu cati litri...sau mareste distanta la 4-500 km!
                            100 km e cam putin..fara sa ti dai seama poti prinde 1-2 zile cat faci testul,mai cu gheata,mai nervos tu la volan,mai temperaturi de -15 unde consumul creste,deplasari pe distante mai scurte decat de obicei,alte variabile...

                            mi s-a dus mie in 13-14 cu zapezile la 2.2cdi ..motor de generatie mai noua...
                            Last edited by b61sop; 02-02-2010, 21:19 PM.
                            2007 MB W211-220cdi

                            Comment


                            • #15
                              W210 cu aceasi motorizare , tot in Constanta, manca vara cu AC-ul pornit in jur de 13, iar iarna ceva mai mult. Asa ca, pt un 140 care e mai greu cu cateva sute de kg , consumul inregistrat de colegul Greku in oras e absolut ok.



                              Originally posted by Dj Sky View Post
                              Mercedes 123, greutate 1860 kg pe cantar fara mine, motor de 2000 diesel de w 190, consum in oras 10-11 aproximativ, depinde de aglomeratie. Mediu de 8,5-9, deci dupa parerea mea un s 300 td tre sa pape 2-3 litri in plus tot la conditia mea de mers adica 14-15, te incadrezi
                              Pai inseamna ca daca ai plinul facut si tu cu inca o persoana la bord, masina ta cantareste mai mult decat un W140. Tare,cobra asta a ta.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF