Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Command w221

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Command w221

Salutari.
    Am un mercedes s class 2008, NGT3 cred.
    Problema este la unitatea de cd-uri/dvd uri.
    Imi citeste cd urile dar la dvd uri da eroare.E cineva care repara sau care se ocupa deasa ceva?
    Si nici tv ul nu functioneaza.
    Multumesc

În principiu, nu merita sa investești în reparație. Unitatea care de ocupa de dvd costa enorm.

Atât timp cât încă funcționează CD-ul, poți cumpăra un adaptor PCMCIA la SD-card din orice magazin specializat IT și poți asculta muzica de pe card.

În scurt timp va deceda și laser-ul care se ocupa de CD și atunci slotul PCMCIA nu va mai funcționa.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

pai nu se poate curata laserul de la unitatea dvd sau inlocuit?
      Am slot PCMCIA si merge perfect la fel si cd ul il citeste imediat.
      Dar nu ma pot uita la filme ,de aceea vreau unitatea dvd.
      Si tv ul la fel. Nu are functie de cautare?

Nu se pune problema banilor.

Comment

Sfatul meu e sa-l asculti pe CL600 , stie ce vorbeste , la cate masini i-au trecut prin mana.
        PS : referitor la costuri ...nu subestima Mercedes la cat te factureaza pt un COMMAND.

Lentila se repara prin inlocuirea unitatii cu totul .

Comment

Am incredere ca stiu ce vorbeste dar totusi, vreau sa il repar,imi sta pe creier.....

Comment

Emisia terestră s-a schimbat de ceva vreme, standardul nou nu mai este compatibil cu Tuner-ele vechi.

DVD, oricum nu mergea în timpul mersului.
            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Da stiu, am avut a8 cu tv si a trebuit sa fac adaptare pt tv in motion.
              La a8 mergea ok tv-ul chiar si acum recent.
              Se poate upgrada cumva?

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF