Hai să vă povestesc câteva din întâmplările mele cu superbul S (w222), cumpărat în anul 2016 din reprezentanța Niederlassung München. La două luni după ce a fost cumpărat nu s-a mai deschis geamul dreapta pasager față. S-a rezolvat într-o reprezentanță din țară, doar că fața de la ușă a rămas cu un colț afară, care pe mine mă deranjează, nimeni nu știe de ce stă așa...
După câteva zile, radio-ul se blocase pe KissFm și nu voia cu nici-un chip să găsească alt post.
În decembrie am luat o baltă pe autostrada soarelui după ce mașina mersese fără oprire 400 de km, rezultatul discul de frână stânga față ovalizat, mașina luată cu platforma, schimbat disc + manoperă + tractat 2800 lei dați din buzunarul meu + timp foarte important pierdut.
În februarie s-a aprins din senin martorul de la ulei. Eram la mama naibii, nu am avut ce să-i fac, când am oprit să alimentez a dispărut și acel martor, nu a mai apărut nici acum.
La sfârșitul lui februarie în timp ce mergeam pe o autostradă într-o țară vecină, mașina a trecut în punctul neutru din senin.....Dusă iar în reprezentanță, rezolvat. Nu știu ce cablu era mai scurt decât trebuia (WTF!?!?!)
De când a venit căldura termometrul de habitaclu arata 120 de grade Celsius.
Acum oglinzile nu vor să se mai plieze automat.
Acum stau și mă întreb dacă mașina asta e Mercedes sau un renault deghizat.....
După câteva zile, radio-ul se blocase pe KissFm și nu voia cu nici-un chip să găsească alt post.
În decembrie am luat o baltă pe autostrada soarelui după ce mașina mersese fără oprire 400 de km, rezultatul discul de frână stânga față ovalizat, mașina luată cu platforma, schimbat disc + manoperă + tractat 2800 lei dați din buzunarul meu + timp foarte important pierdut.
În februarie s-a aprins din senin martorul de la ulei. Eram la mama naibii, nu am avut ce să-i fac, când am oprit să alimentez a dispărut și acel martor, nu a mai apărut nici acum.
La sfârșitul lui februarie în timp ce mergeam pe o autostradă într-o țară vecină, mașina a trecut în punctul neutru din senin.....Dusă iar în reprezentanță, rezolvat. Nu știu ce cablu era mai scurt decât trebuia (WTF!?!?!)
De când a venit căldura termometrul de habitaclu arata 120 de grade Celsius.
Acum oglinzile nu vor să se mai plieze automat.
Acum stau și mă întreb dacă mașina asta e Mercedes sau un renault deghizat.....

Comment