Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Articulatie W140 !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Articulatie W140 !

Va salut ! De curand am achizitionat un w140 , visam de mult la el ...
    Fiind din 1992 , normal ca prezinta mici probleme , cea mai suparatoare fiind in dreapta fatza , se auzea o bataie urata si lasata vizibil ...
    Cum toti meceanicii sunt ocupati zilele astea , cumpar eu : arcuri , amortizoare , bascula superioara dreapta , capete de bara ....si ma apuc de treaba .....si rau am facut !!!!

Scot arc cu chinuri mari .. pun arc la loc ..dar asta nou impinge bascula inferioara pana in pamant si nu il pot misca nici cu cric ...

E normal asha ? Cei care ati mai schimbat arcuri .. asha de tari sa fie cele noi ?
    Mentionez ca cele noi sunt absolut la fel ca cele vechi (la aspect)...

Shi colac peste pupaza se rupe si tirantu' .....si dai si scoate discu de frana sa scoti dracovenia de acolo ..
    Pana acum am pus arc la loc , schimbat bascula superioara , dar am mari probleme in a ridica bascula inferioara deoarce arcul e prea tzapan ..al dreq

Am nevoie de ajutor specializat ....pleasee... dok ? ..cineva ,,help ....
    Last edited by doktor4carz; 12-08-2008, 21:31 PM.

Ai aici poza cu direcţia la W 140...
    Teoretic ai avea nevoie de o presă pt. arcuri...
    Nici nu îmi dau seama cum ai reuşit să îl scoţi fără..
    Attached Files

Comment

Multumesc de schema Mircea , dar este un pic diferita de ce am eu pe balena mea ... iar cu scos arcul ..normal ca am avut presa ...cum altfel ?
      Dar problema e cu arcu asta nou ..odata pus la loc ... impinge ft puternic in bascula inferioara de nu o pot misca ... in gatzi masii ...si nici loc de cric sub ea nu e ..ca a impins-o direct in pamant ....

Comment

Arcu trebuie sa-l pui comprimat pe bratu inferior ,dupa care poti ridica bratul fara probleme.Cind ai dat arcul jos nu l-ai comprimat cu presa?

Comment

Cred ca aici am gresit ... l-am pus comprimat ... dar l-am decomprimat (eliberat din presa) inainte sa prind bascula superioaraaaaa ... cred ca asha trebuia nu ?
          Deci nu imi ramane decat sa il comprim la loc ... sa prin bratzul superior .. si dupa aia eliberez ...moaaaaaaa ....ms ms !

Comment

Exact,bine ca ai presa,mai greu era fara...

Comment

Am imprumutat una artizanala ...dar pe partea stanga nu ma mai bag .. e prea multa munca...si nervi !!
              Plus ca nici capul de bara nu vrea sa iasa din fuzeta . Am desfacut piulitza ... si nimk !!! I-am tras la ciocane .. nimik ma nene !..... Mereu patzesc asha ..dau de cate un fier de face pe smecheru' ...imi trebuie si aici o presa cred ....

Comment

Incearca cu spray ...si ai grija cum bati cu ciocanu sa nu-i strici filetu...

Comment

Am dat si cu spray ....grea mecanica asta ....si eu capos si nerabdator .Asha imi trebuie acum .. daca nu am vrut sa astept la service . Eu ala pasionat de Mercedes

Comment

Uite aici linkul complet...să te ajute la direcţie

În rest aşa , pe descriere nu îmi dau seama ce ai făcut acolo..
                    De ce nu ai schimbat doar ce bătea....chiar toate nu prea cred că era nevoie să le schimbi.
                    Ce să zic , eu personal m-aş ruga de Fane , să vină ca asistent...evident grătare , vodka de rigoare...doar eşti în Bucureşti.Până la urmă , vorba lui...o copită neavizată poate face mult rău...

Comment

Dupa inca o zi de truda , am reusit !!
                      Am schimbat pe dreapta , bascula superioara , tirant , cap bara , amortizor si arc . Acum ... parca sta prea ridicata :P..... sper sa se mai lase ea .Imi intra un lat de palma intre roata si aripa . E normal asha ? Sau sta prea ridicata ?
                      Am si tras o tura cu balena ... zici ca pluteste .

Comment

Felicitări...dar din ce ştiu eu...un amortizor mai slab îl va strica pe cel bun...de aceea se recomandă să se schimbe ambele..
                        Dacă e aşa , păcat de muncă şi de bani...Dar ambii factori de producţie sunt ai tăi....

Comment

Maine schimb si partea stanga !!! Obligatoriu !
                          Si sapt viitoare fac si geometria .... Intrebare : La W140 se face si pe spate geometrie ?
                          Thank's .
                          Last edited by maddock; 12-10-2008, 11:07 AM. Reason: missunderstanding

Comment

Originally posted by mircea13 View Post
                            Ai aici poza cu direcţia la W 140...
                            Teoretic ai avea nevoie de o presă pt. arcuri...
                            Nici nu îmi dau seama cum ai reuşit să îl scoţi fără..
                            Off-topic: Poate are mana/muschiu cat balonul rotii de balena. Poate pui o poza cu tine maddock.
                            Last edited by arhitect; 12-10-2008, 11:36 AM.
                            Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Originally posted by maddock View Post
                              ....Intrebare : La W140 se face si pe spate geometrie ?
                              Thank's .
                              Da, se face si la spate.
                              .. ________ ..
                              o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                              (Oo\==/oO)
                              ..U...............U.
                              Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                              http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF