Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme abs,esp,bas w220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme abs,esp,bas w220

Salut! Mi-a aparut o eroare la w220 cdi, de esp,abs si bas si volanul merge greoi. Am mai patit-o acus cateva saptamani,dar si-a revenit la normal. Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi va raman recunoscator! A doua problema,este ca mi se pare ca se tureaza mai greu motorul,chiar daca apas acceleratia brusc,ceva sugestii? Multumesc!

Chiar nimeni nu ma poate ajuta?
    Last edited by Zeus; 05-08-2015, 07:08 AM.

Comment

Rezolvata problema! Daca cineva ii curios,un senzor de abs a fost defect. Mercy pentru ajutor!

Comment

Care senzor? Unde se afla?

Comment

Originally posted by cuppysm View Post
          Salut! Mi-a aparut o eroare la w220 cdi, de esp,abs si bas si volanul merge greoi. Am mai patit-o acus cateva saptamani,dar si-a revenit la normal. Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi va raman recunoscator! A doua problema,este ca mi se pare ca se tureaza mai greu motorul,chiar daca apas acceleratia brusc,ceva sugestii? Multumesc!
          Aveai probleme si la cutia de viteze? Iti ramanea in pozitia limp mode?

Comment

Originally posted by Lazarescu Emil View Post
            Aveai probleme si la cutia de viteze? Iti ramanea in pozitia limp mode?
            Senzorul abs de la roata spate dreapta s-a defectat. L-am schimbat si mi-a disparut eroarea. Nu am avut probleme la cutie.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF