Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

w221 comand

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• w221 comand

Buna ziua,

Se poate inlocui comandul(unitatea cu magazine de 6 dvd-uri si slot pcmcia) cu alta fara sa fie facuta vreo re-softare sau ceva de genu? Am gasit o magazie cu 1 dvd si hard disk. Este compatibila si functionala cu W221 din 2007 sau pe acest model merge pusa doar cea cu magazie de 6 dvd-uri ? Trebuie facuta vreo modificare in soft sau ceva? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

O zi buna va doresc!!!

De mers merge sigur, cea cu un disc este chiar mai fiabila.
    Mai mult ca sigur trebuie macar codata pe masina avand in vedere ca pe acest Comand sunt si foarte multe functii de confort ale masinii.

O resoftare iar este indicata mai ales daca vrei sa instalezi harti noi pt navigatie.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Aha. Si codarea o pot face la dealer sau cum? Pentru ca unitatea am gasit-o la un vanzator privat si nu stiu cum ar trebui sa procedez. Multumesc pentru raspunsuri.

Comment

La dealer sau la un atelier specializat. Cat dai pe unitate?
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Am gasit una la 650E. Pare interesant atata timp cat dealerul mi-a ofertat-o la aproximativ 20000 RON. O sa vad ce fac! Multumesc pentru raspunsuri! O zi buna va doresc!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF