Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Portbagaj blocat S w140

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Portbagaj blocat S w140

Buna ziua tuturor, am o problema la care nu gasesc rezolvare...

Am scos bateria de pe masina deoarece nu am vrut sa mai circul cu ea pe timp de iarna, cand am vrut sa o pun la loc nu am mai putut deschide portbagajul, tin sa mentionez ca incuietoarea nu era inghetata, e o problema cu cheia.

Stie cineva cum pot deschide portbagajul fara curent si fara cheie? masina se deschide, am acces si la motor... Multumesc anticipat.

Ii poti da curent cu plusul pe motor minus pe caroserie.
    Grav, magic, fin, senzațional.

Comment

Sub bancheta din spate in partea dreapta este pompa de la centalizata si acolo depinde de tipul de pompa sufli pe un furtun si se deschide portbagajul !
      Nu am in cap acum care este exact dar nu sunt multe si poate no fi chiar ultimul cel de la portbagaj!

De retinut faptul ca la unele pompe (sau poate la toate) exista doua ramificatii cu mai multe furtumase una dintre ele se ocupa cu centralizata : sugi (vacum) se inchide.....sufli (presiune se poate si cu niste plamani sanatosi) se deschide

Comment

dai curent prin priza de la bricheta cu contact pus

Comment

Va multumesc pentru sfaturi, am rezolvat problema pana la urma, am curatat bine incuietoarea cu un spray degresant si am putut deschide.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF