Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema S 600-V12-W220

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc de intentie...Am ales impreuna cu clientul sa nu ne repezim si sa acumulam cit mai multa informatie.
    Nu vreau sa ne aruncam cu capul inainte asa cum au facut-o cei de la reprezentanta.
    Orice informatie este mai mult decit binevenita.

Comment

Sa inteleg ca faza cu fisele de la bujii pica. Ma gandeam la o inversare de fise. Sa nu fie tocmai aia de la cilindrul 7 strapunsa si abia apoi schimbate intre ele doua injectoare.

Comment

Zici ca a schimbat modulele de aprindere? Fisele sunt incluse in aceste module?
        Eu stiu una si buna, fisele

Mari prosti oricum mecanicii de la reprezentanta ! Sondele lambda citeau amestecuri anormale din gazele de evacuare doar, nu trebuiau schimbate.

Ce sa le ceri oricum? Din cate stiu seful atelierului din Iasi e platit cu 10 mil pe luna, deci ce talente profesionale sa astepti de la un om complet nemotivat?

Daca asociatul tau o sa fie baiat finut si de-acu inainte... tot o sa aibe probleme. Ia sa incerce sa-i bata pana le suna apa in cap pentru tot ce l-o facut sa treaca pana acum? Frate, daca nu ai treaba cu meseria, nu te baga, nu incurca lumea sa se duca sa cumpere piese scumpe si sa piarda timp DEGEABA.

Sa incerce la Dok si baietii de la Bucuresti, poate il rezolva, am vazut ca sunt meseriasi nu gluma. Numa niste meseriasi il rezolva, reprezentanta e casa de nebuni.

Bafta !

Comment

In privinta reprezentantelor iti dau dreptate...

Comment

Simbata sint in Constantza, deci problema e ca si rezolvata. Nu pot lasa o gherla de W220 sa imi shtirbeasca renumele de clinician. Plus ca de la mine nu pleaca nici una nefutata...

Comment

Am vb cu propietarul si asteapta telefonul...Am vorbit la service si daca avem nevoie si de elevator se rezolva...Laptopul e la incarcat...Deci suntem pregatiti...Bisturiu..Pensa

Comment

Deci romanii se pricep de minune sa vanda masini frumoase si scumpe si complexe, dar cand vine vorba de intretinere .. mai pardon. Filosofia cu "dam o teapa ca dupa aia nu mai conteaza" o sa dainuie mult timp de acum incolo pe plaiurile mioritice. (off-topic)

Comment

Scuze...nu am inteles prea bine la ce te-ai referit...

Comment

Probabil la calitatea service-ului oferit de reprezentante.

Comment

Originally posted by shadow View Post
                      Deci romanii se pricep de minune sa vanda masini frumoase si scumpe si complexe, dar cand vine vorba de intretinere .. mai pardon. Filosofia cu "dam o teapa ca dupa aia nu mai conteaza" o sa dainuie mult timp de acum incolo pe plaiurile mioritice. (off-topic)
                      Off topic rau de tot nu asa. Mai citeste o data despre ce e vorba pe aici si nu o mai lua pe aratura. Momentan nu vinde nimeni nimic si nu da nimeni nimanui nici o teapa.

Comment

Ete fas. Ce-am mai zis acuma?
                        N-am zis ca da nimeni nici o teapa.
                        Am zis ca din moment ce se vand in Romania la reprezentante astfel de masini, ar trebui sa existe si suportul necesar pentru a le intretine. Adica service-uri si oameni competenti.

Comment

Originally posted by shadow View Post
                          Ete fas. Ce-am mai zis acuma?
                          N-am zis ca da nimeni nici o teapa.
                          Am zis ca din moment ce se vand in Romania la reprezentante astfel de masini, ar trebui sa existe si suportul necesar pentru a le intretine. Adica service-uri si oameni competenti.
                          E bun "fasul" asta. Ca ne lamureste si pe noi de ceea ce ai vrut sa zici sau ai gandit. Personal iti dau si mare dreptate. Deci sa revenim....

Comment

Vom reveni cu poze si detalii simbata sau duminica...

Comment

Din cauze obiective o fost decalata sosirea lui DOK si nu a mai fost disponibila locatia pentru realizarea operatiei.....

Comment

Acum ca operatia s-a aminat astept in continuare orice informatie ce ma poate indrepta catre un diagnostic corect...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF