Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Salutare tuturor!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare tuturor!

Sunt nou pe forum ..si as avea si eu o intrebare pentru cei care stiu..azi dimineata ma duc la masina deschid garajul si surpriza.nu mai mergea cheia(nu mai clipocea beculetul rosu mic din stanga cand apasam pe deschidere sau pe oricare buton,nici cel de Panica nu mai mergea..asa ca am scos frumos cheiea din carcasa si am deschis-o si am reusit sa plec .acum ma intreb daca or fi bateriile alea consumate sau pur si simplu s-a stricat cheia aveti idee daca se gasesc baterii Panasonic si cam la ce pret sunt? va multumesc si scuze pt topicul asa lung!(mentionez ca am varianta de S classe din 2007 , varianta cu cheie cromata pe margini!

SALUT.
    Nu conteaza ce marca de baterii iei conteaza codul de pe ele.
    Ex eu am :VARTA CR2025 (3v)
    care au costat 3 leu buc.
    Bafta

Comment

@Gigi Popescu:Ms si pestea ale mele scrie CR 2025 3 VOLTI Made in indonesia probabil originalele pt ca eu in vara lui 2010 am achizitionat-o nu mi-am permis-o noua sper sa nu fie grav sa fie doar bateriile Ms inca odata !

Comment

Salut.
        Inca ceva: cand schimbi bateriile ai grija ca cele 2 lamele care se gasesc de o parte si de alta a bateriilor (bornele + si -) sa tina presate bateriile pt ca altfel nu ai rezolvat nimic.
        Bafta.

Comment

Am rezolvat aseara si ..din curioztate am schimbat bateriile intre ele (cele vechi Panasonic neschimbate din 2007 anul fabricatiei masinii) si am fost suprins sa vad )) ai dreptate Gigi Popescu probabil nu faceau contact bine oricum mi-am luat de rezerva pt viitor 6 baterii Multmesc si declar topicul inchis deoarece nu cred dca se potriveste la probleme tehnice Mercedes S classe,parca ii pataez putin imaginea fara motiv

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF