Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme cutie W140

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme cutie W140

Am si eu o intrebare. Am un S 350td din 1994 (W140). Cand plec de pe loc cu masina rece, cutia schimba sus (3.000 de ture) iar dupa 5 km, opresc, las maneta in D si cand apas pedala pleaca cu a 2-a de pe loc. Deci, practic nu mai am demaraj. In rest schimba perfect. Ce pot sa fac? Poate ma ajuta cineva

Pai nu ai scris in ce program ai cutia.
    Ca daca o ai in W sau C (nu stiu ce ai tu) , este normal sa plece cu a 2-a.

Cel putin asa stiu .
    Iar cand pleci cu ea prima data , iti schimba mai turat pana se incalzaste .
    Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

nu am optiunea w/c. Da, asa este, pleaca turat pana se incalzeste dar dupa ce s-a incalzit pleca cu a doua de pe loc. Problema este ca daca dupa ce s-a incalzit si o scot in N si o las 1 min, o bag din nou in D si iar pleaca cu treapta 1 si schimba sus si intra dupa 1 in 3.

Comment

Sa spuna cineva mai avizat,dar imi dau si eu o mica parere:zic ca se trage de la 'pompa de presiune'-sau ceva de genu..oricum cica nu ar mai face presiuna necesara,ai putea schimba uleiul in prima faza..cunosc pe cienva cu aceasta problema...nu si-a mai batut capu si a luat o cutie din germania.

Comment

uleiul este nou iar cutia a fost reparata integral (cel putin asa a spus ala caruia i-am dat 1200 Euro). Apropos...cat a dat prietenul tau pe cutie si de unde a luat-o? Acum schimba bine?

Comment

Pe cutie a dat 500E si cutia schimba exemplar.

Comment

Cum pot face si eu rost de o cutie? Asta mi-a mancat deja zilele. O relatie..ceva

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF