Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Limitare viteza

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Limitare viteza

    Va salut.Am o intrebare referitoare la limitarea de viteza la un Mercedes S500 an 2000.In primul rand dupa ce pornesc masina care este limitata la 210 km/h se sting becurile de la kilometraj dupa 210 si nu se aprind decat daca opresc motorul.Am incercat sa scot de la tempomat limitarea de viteza dar nu ma lasa sa trec de 210 km/h in schimb sub 210 pot sa reduc.Exista undeva in meniu o smecherie care ma lasa sa trec de 210 km/h sau trebuie scoasa la reprezentanta.Fostul proprietar zice ca de ei e pusa limitarea din cauza cauciucurilor care au voie doar pana la 210 km/h.Eu intentionez sa pun alte jante si gume care sa mearga pana la 250.Intrebarea era cum sa scot limitarea sau daca o pot face eu?.Va multumesc.

  • #2
    Nu stiu cum este la w220 dar la w210 poti sa pui limitare din calculator.Limitarea este pentru cauciucuri de iarna si poti sa o pui la 160,180 sau 210 km.Daca umbli un pic prin computerul de bord o sa gasesti de acolo ( snow tyre limitor)

    Comment


    • #3
      Nu am gasit asa ceva in meniu.Alte sugestii va rog.

      Comment


      • #4
        Gaseste pe cineva care se ocupa cu resoftari si diagnoza si iti scoate toate limitarile electronice incusiv ce-a de 250.Sau poate te ajuta cineva de la reprezentanta.
        Cu S-ul nu te pui.

        Comment


        • #5
          Tot la w210, daca ai GPS din fabrica, se seteaza de acolo dimensiunea cauciucurilor (asta in cazul in care nu ai in computerul de bord).
          ...

          Comment


          • #6
            AM W220 cu GPS din fabrica!!

            Comment


            • #7
              Tot la repezentanta ajung!!!!

              Comment


              • #8
                Salut, cum ai rezolvat problema cu limitarea? Aceeasi problema o am si eu, numai ca eu am S 320 cdi, facelift, 2003. Multumesc anticipat pentru rspuns.

                Comment


                • #9
                  Salut. In calitate de posesor de W221 va transmit faptul ca limitarea se face din menu-ul principal al masinii. Nu necesita resoftari sau interventii pe partea de software.

                  Este o functie menita sa iti permita tie, utilizatorul, sa limitezi viteza maxima atunci cand iti montezi anvelope de iarna care au indice de viteza mai mic fata de anvelopele de vara.

                  Cel putin in cazul W221, functia se acceseaza prin comenzile de pe volan si se afla in menu-ul din display-ul dintre ceasurile de bord.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Cristi_sg
                    Salut. In calitate de posesor de W221 va transmit faptul ca limitarea se face din menu-ul principal al masinii. Nu necesita resoftari sau interventii pe partea de software.

                    Este o functie menita sa iti permita tie, utilizatorul, sa limitezi viteza maxima atunci cand iti montezi anvelope de iarna care au indice de viteza mai mic fata de anvelopele de vara.

                    Cel putin in cazul W221, functia se acceseaza prin comenzile de pe volan si se afla in menu-ul din display-ul dintre ceasurile de bord.
                    Salut, la W220 nu merge din comenzile de pe volan. Am incercat si nu am reusit. Am vazut ca merge la E klasse w211 din butonele de pe volan. O sa mai incerc cu Starul poate reusesc si va comunic. Multumim.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF