Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema cutie automata S320, 2007

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema cutie automata S320, 2007

Salutare,am si eu o problema cu un s320 din 2007 motor 3000cm diesel.a ramas blocata pe P si nu mai pot merge cu ea,nu schimba nici o viteza,ca eroare imi da pe test P1904 si zice ceva de servomotor servomodul.stie cineva cam ce ar fi?
    Last edited by T_o_r_q_u_e; 05-15-2010, 21:23 PM.

Salut,prima data verifica sigurantele. Am patit odata ceva asemanator si era o sig arsa.

Comment

Originally posted by sergyo View Post
      salutare,am si eu o problema cu un s320 din 2007 motor 3000cm diesel.a ramas blocata pe P si nu mai pot merge cu ea,nu schimba nici o viteza,ca eroare imi da pe test P1904 si zice ceva de servomotor servomodul.stie cineva cam ce ar fi?
      Ce cutie ai pe masina? 5 sau 7 viteze?
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Modulul ISM il ai de belea.
        Il recodezi si vezi daca da vreun rezultat. Deasemenea vezi daca comunica cu CGW cit si cu celalalt modul de transmisie.
        Este destul de posibil sal cumperi nou.Dar ..... sar putea sa ai si ceva noroc.
        Originally posted by sergyo View Post
        salutare,am si eu o problema cu un s320 din 2007 motor 3000cm diesel.a ramas blocata pe P si nu mai pot merge cu ea,nu schimba nici o viteza,ca eroare imi da pe test P1904 si zice ceva de servomotor servomodul.stie cineva cam ce ar fi?

Comment

Am un SE 500 din 1992 240 kw la care i-am schimbat ferodourile in cutie deoarece erau uzati, nu mai cuplau si patinau, deci nu mai tragea masina. Dupa aceasta schimbare se face vreo resetare la calculatorul masinii ?? M-am uitat pe mufa de diagnoza si nu are pinul 10 unde ar fi trebuit sa intru direct pe cutie. In momentul de fata masina trage cu derapaj, deci cuplu motor foarte bun dar nu schimba vitezele, de altfel cum facea si inainte sa-i schimb ferodourile si uleiul. Odata schimba...odata nu mai schimba treapta de viteza....dar pana in treapta a doua schimba. Astept raspuns daca m-ar putea indruma cineva cum resetez cutia sau calc masinii. Multumesc anticipat!
          Last edited by dynamite; 04-19-2010, 22:31 PM. Reason: corectare greseli
          YM ID: Mr.MeHigh
          Mobil: 0728 90 99 30
          W202club.blogspot.com
          ABMsound.ro

Comment

Am si eu o intrebare cum se face umplerea la cv cu ulei si aerisirea

Comment

Am rezolvat problema cu cutia de S, era modulul electric de comanda la cutie,bafta multa.
              Last edited by T_o_r_q_u_e; 05-15-2010, 21:23 PM.

Comment

Cat a costat?

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF