Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau sa-mi iau W220 320 bezina... Pareri?!?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau sa-mi iau W220 320 bezina... Pareri?!?

Ce parere aveti despre motorul 320benzina pus pe S-klasse in anii 98'-2001.
    Ma intereseaza in primul rand fiabilitatea lui,daca are puncte slabe si care ar fi acestea,eventual daca sunt costisitoare sau nu. Consumul il stiu,o masina care are si instalatie gpl,credeti ca este rentabila sau am sanse sa umblu la motor mai repede. Cutia iarasi ma intereseaza daca are probleme.
    Intreb toate acestea,deoarece imi doresc ca viitoarea masina sa fie w220 si nu stiu nimk despre acest model.am citit cam tot din aceasta sectiune,dar vreau sa fac referire la acest motor. Este scumpa intretinerea? masina are 170-250.000km.germany.

O seara buna.

.......motoarele sunt reusite......iar daca sunt ingrijite corespunzator : ulei ,filtre de calitate si schimbate la timp, inclusiv cutia de viteza duc 5- 600 000km fara reparatii capitale........avantajul este ca la dezmembrari se gasesc cam de toate

Comment

Mai astept in continuare pareri.

*ms celor care mi-au scris.

Comment

Imi poate spune cineva,daca stie in mod cert din ce an motorul de 320 este euro4.
        Pe mobile.de ma induce in eroare. EX: 99'+ Euro4. Nu prea cred ca din 99' sa fie e4.

Multumesc.

Comment

Originally posted by paryzyanu View Post
          Imi poate spune cineva,daca stie in mod cert din ce an motorul de 320 este euro4.
          Pe mobile.de ma induce in eroare. EX: 99'+ Euro4. Nu prea cred ca din 99' sa fie e4.

Multumesc.
          In Germania sunt inregistrate ca fiind euro4 deoarece au montat catalizator.Euro4 cred ca gasesti dupa 2002-2003

Comment

Mai stie cineva care sa-mi confirme in mod cert.Urmeaza sa-mi iau acest model-tip motor si nu vreau sa-mi fac aluzii,ptr. ca este o difernta de pret intre E3 si E4 + inmatricularea care creste ff mult la E3.
            Momentan sunt la stadiul consultarii cu internetul si nu am luat leg.cu nici un proprietar ptr. a-mi da seria de sasiu.

Comment

Daca nu te deranjeaza impozitul, asigurarea si intretinerea mari ia-ti.

Comment

Frate credema ca nu ma ajuta cu nimic reply de genul asta.Am doar nevoie sa stiu din ce an sa pus pe MB S(320benzina) E4.
                Sincer ma deranjeaza impozitul,dar asta e alta discutie iar asigurarea si intretinerea sunt OK(excpt.Airmatic-ul).
                Oricum ms de sfat.

Comment

Legat de norma de poluare, poate ar fi bine sa vorbesti si cu cineva de la RAR sa intrebi cum au ei trecut in catalog.

Comment

Am impresia ca la ei te duci direct cu seria de sasiu si iti confirma,ca sunt modele intermediare.

Comment

Am impresia ca la ei te duci direct cu seria de sasiu si iti confirma,ca sunt modele intermediare.
                      Tot ce e posibil, insa stiu ca s-a vorbit acu' vreun an pe forum si cineva s-a dus la cei de la RAR si i-au dat informatiile necesare.

Comment

Frate credema ca nu ma ajuta cu nimic reply de genul asta.Am doar nevoie sa stiu din ce an sa pus pe MB S(320benzina) E4.
                        Sincer ma deranjeaza impozitul,dar asta e alta discutie iar asigurarea si intretinerea sunt OK(excpt.Airmatic-ul).
                        Oricum ms de sfat.
                        Pai ai intrebat de pareri despre MB S 320. Ce ai vrea sa auzi? Ca e cea mai buna masina din lume, ca nu se strica, etc...? Asa o fi dar pentru asta trebuie sa platesti. Si platesti ce am scris mai sus.

Comment

Man,pe mine ma interesat NORMA DE POLUARE,nu pareri despre ACHIZITIE.Asta ma interesat acum ceva timp. Intrebarea de actualitate era din ce an sa pus E4 pe 320!!!!

Comment

Norma de poluare o afli din seria masinii (VIN) din ultimele 2 caractere ale ei(E2, E3, E4, etc...) , sau poti sa intrebi la RAR.

Comment

Man,pe mine ma interesat NORMA DE POLUARE,nu pareri despre ACHIZITIE.Asta ma interesat acum ceva timp. Intrebarea de actualitate era din ce an sa pus E4 pe 320!!!!
                              Sub 2002 nu gasesti euro4 ca sa il recunoasca la noi RAR-ul.Doar daca au catalizatoare montate aftermarket la ei sunt introduse ca euro4.Iar la noi ca sa il inregistrezi ca euro4 , dupa ce ai montat catalizator pe motor euro3 , e mai greu , insa se poate daca ai factura de la catalizator si montaj , si operatiunea este realizata la un service autorizat.Si evident spaga aferenta acestei operatiuni realizate de RAR

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF