Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W222 sau un audi w12 ? dilema

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • W222 sau un audi w12 ? dilema

    Cum sa prezint eu problema asta a mea.... Am mercedes, am avut mercedes, imi place mercedes. Am avut W210 pentru 8 ani, apoi am luat W140 care il am si acuma. Pardon il am in proprietate dar il conduce nevastamea dupa ce i-am luat smartul ca mergea ca o dementa prin oras si i-am dat asta vreo saptamana. Nu a mai vrut sa mi-l dea inapoi si am vandut smartul.
    A, da, mai am inca un mercedes sprinter de 3 ani cu 200k la bord. Motorul super, cutia super, caroseria RUSINE pentru brand. A inceput sa rugineasca si am bagat ceara pana a dat pe dianafara in ea. Acuma ca ma gandesc ... inca o data RUSINE !!!!

    Uite si de ce m-am gandit la audi, nu dati cu pietre.
    Nu vreau turbo, nu vreau diesel, vreau cuplu si putere dar aspirat natural fara atatea "complicatii " Eu sunt de parere ca daca vrei putere ia-ti motor cu capacitate cilindrica nu o porcarie cu 2 turbine care nu da liniar si crapa in ziua de duminica. Is batran si tignit ce sa-i faci.

    Iarna, w140 , nu trebuie sa continui ca stiti ce frumos e iarna cu tractiune spate cu tot cu cele mai scumpe gume de la michelin. Singura plangere care o am pentru w140, de era 4 matic era masina perfecta sincer.

    Nah si asta e problema, vreau masina asta pentru sufletu meu, sunt plecat cam tot timpul asa ca nu am vreme sa o conduc, pentru cei vreo 3-4 mii de km pe an cat fac eu cu masina personala aspecte de cat consuma nu imi pasa chiar deloc.

    Masina asta o sa stea in garaj, cand o conduc vreau sa fiu in extaz, sa am dotari, sa am putere, sa pot merge iarna la ski, si sa aiba un sistem audio exceptional. Audi are B&O apropo.
    Pretu e la fel la ambele vreo 15K, de prin 2008.

    Daca nu era chestia cu sprinteru luam mercedes fara sa clipesc da asa ma gandesc oare w140 a fost ultimul si apoi au inceput sa isi bata joc? Dupa w140 modelu urmator e .... trist.
    Asa ca, voi ce ati lua ? Sau daca aveti alta idee, o masina la clasa asta cu tractiune integrala. Da nu BMW, am alergie la marca asta.
    +40758148228 whats app active

    Proud owner of Lady Blue W140.

  • #2
    Păi și unde intră W222 în ecuația asta?!
    A8-ul din 2016 e cu ani lumină în urmă față de W222 pe același an. B&O ăla e o mizerie, am crezut că e defect...
    Însă cred ca tu te referi la W221, care e altă poveste, mai ales nefeleul.
    Dar, iarăși, nici acolo nu ai ce compara cu A8-ul.
    Cu A8 din 2016, 3000 benzină, pot să te servesc cu o probă, dar sare bine de 30000€.
    Sfatul meu: W221 S320 4matic, mașină foarte civilizată la preț de sandero.

    https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

    Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

    Comment


    • #3
      Cred ca am gresit eu, nu am bani de audi din 2016.
      Eu ma refer la modelul de prin 2008, de vreo 15 mii.
      Nu vreau sa iau credite, atata am ori astept ori de atata cumpar dar nu banca sau leasing sau alte forme.
      Zici ca S320 w221, e ok . Daca ai probat te cred.
      E foarte multa publicitate aiurea pe net, vezi pe Youtube probe de quatro vs 4 matic, ramai trasnit. Imi cam vine greu sa cred ca sunt reale.

      In fine eu la astea doua masini ma uit, a8 de prin 2008 cu motoru w12 benzina si S class din aceeasi perioada varianta V8 benzina.

      Iti spun sincer la audi ala o singura chestie nu imi place. Stiu ca e anapoda dar nu imi place ca nu e mercedes si nu are emblema sus pe capota. In rest imi place tot la ea . Asta suna ca si aia de isi cumpara iphone si mac stiu. Da noh daca un motiv serios se iveste ca audi ar fi mai bun as putea cumva sa ma resemnez . Sau poate nu.
      +40758148228 whats app active

      Proud owner of Lady Blue W140.

      Comment


      • #4
        Una peste alta gusturile nu discută.
        Dar un S500 4matic, ca tot vrei benzină, e o super mașină și ai șanse să o găsești ok în bugetul ăsta.
        De mers pe pârtia de schi cu el, nu cred că o să o faci, așa că marketingul la quattro e inutil. Pentru cineva ca noi, bineînțeles. Dacă o bagi în mare la Vamă, rămâi cu amândouă. Dacă mergi pe unde trebuie cu ele și pe unde este de circulat, 4matic îți va oferi toată siguranța de care ai nevoie și tot confortul de mercedes.

        https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

        Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

        Comment


        • #5
          Vreau benzina aspirat natural pentru ca e motor mai simplu. Intradevar nu este economic, dar si asta e relativ, pentru ca nu e economic in oras daca o calci sau daca stai in Bucuresti. Are si avantaje, motorul e mai usor de intretinut, practic daca schimbi uleiul la timp si filtrele si bujii care o poti face lejer singur acasa in garaj. Cu distributia e un pic mai complicat dar nu o faci toata ziua.
          Intentionez sa merg cu ea in concediu, si drumuri interes personal in timpul liber, cu sotia la diverse activitati , deci chestii usoare.
          Nu me duc cu ea pe partia de ski, e ok daca ajunge pana la cabana in parcare. Probabil o sa mergem si la mare dar cu siguranta nu o voi lasa in soare sau in apa
          Din ce pricep eu aici masinile astea sunt ambele foarte bune, au cam de toate, si devine o chestie de blonda sau bruneta ca amadoua is frumoase.
          O sa merg sa vad din fiecare, cred ca va fi mercedes totusi, plus ca o sa i stea bine langa astalalta.
          +40758148228 whats app active

          Proud owner of Lady Blue W140.

          Comment


          • #6
            Asta merită văzută:

            Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.


            P.S. Cu impozitul ce faci?

            https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

            Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

            Comment


            • #7
              Și dacă vrei spectacol:

              Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

              https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

              Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

              Comment


              • #8
                Nu am nici cea mai mica intentie sa il platesc, sunt metode de a evita plata lui mai multe. Dar asta nu are legatura cu aspectul tehnic fiind de ordin juridic mai mult.
                Mi-e putin frica sa iau din Romania daca nu stiu persoana.
                Prefer sa o caut in Germania de Wsau Elvetia sau daca am in toamna ceva lucrare prin Finlanda. Sa fie cu istoric service complet la reprezentanta.
                Numa bine pana in toamna apuc sa termin si garajul pentru ea.
                +40758148228 whats app active

                Proud owner of Lady Blue W140.

                Comment


                • #9
                  Legat de impozitu ala daca tot ai spus, nu vreau sa il platesc ,nu ca nu as putea. Si nu vreau pentru ca il consider incorect . Nu vad de ce as da eu 1500 euro anual ,pentru care lucrez greu cand in Romania salarul pe economie mimin e vreo 300 , lucru promovat de conducerea tarii. Tot ei vor de la mine 1500 euro ca am eu placerea sa conduc un s500 , cumparat din banii munciti de mine , pentru care bani am platit odata impozit fiind din salar. Adica de ce sa fie eu impozitat de doua ori sau obligat sa imi iau un smart cu motor mic . Nu vreau sa platesc. Promovez evaziunea .
                  Last edited by white8snow; 07-17-2019, 22:43 PM.
                  +40758148228 whats app active

                  Proud owner of Lady Blue W140.

                  Comment


                  • #10
                    Un Toyota Landcruiser nu te tenteaza? Motor aspirat mare si diesel/benzina iar ca si fiabilitate bate la fund orice audi sau mb. De confort nu mai vorbim si abilitati 4x4 mai mult decat decente.
                    Pe la 15k gasesti deja ca si autoutilitara si nici nu mai trebuie sa fentezi statul. Impozitul e vreo 600 ron pe an. Poti sa cauti dupa Landcruiser HDJ 100 daca ti-am starnit interesul.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF