Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impune sau nu respect???

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Impune sau nu respect???

    Astept pareri pro si contra despre clasa S de la M.B.
    Daca da, care dintre modele si d c?
    Poti sa te imbraci oricum cand conduci un S?
    Poti sa cari orice cu el, ca si cu orice alta masina?
    Cat respect ar treb sa avem noi ca soferi fata de el?

  • #2
    Categoric impune respect! Mă pot pronunţa doar asupra modelelor mai vechi reprezentante ale acestei clase. Modelele mai noi deşi le admir nu le pot cuantifica decât din postura de privitor, fără să fi avut contact mai îndeaproape cu ele. Aproape toate (am rezerve asupra lui W 140) sunt realizări de prestigiu şi la timpul lor au reprezentat etalonul automobilistic în materie de lux, rafinament şi calitate.
    Posed un W 126, considerând acest model ca fiind ultimul reprezentant al liniei clasice a unei berline (ca şi design) iar soluţiile tehnice, bazate deseori pe hidraulică şi pe o mecanică de mare fineţe, fiabile în mare parte, nu se mai regăsesc la următoarele modele, invadate de electronică. Bruno Sacco a realizat un automobil atemporal care rezistă şi astăzi şi este încă bine reprezentat în "flotilele" prezidenţiale ale multor ţări.
    Poate că S-ul se conduce la fel ca orice altă maşină dar prestanţa şi sobrietatea îl fac inconfundabil. Mercedesul, mai pregnant decât orice altă marcă, transferă o parte din personalitatea sa către cel care-l conduce! Este -dacă vreţi- reversul medaliei şi efectul nedorit al atracţiei sale pentru nulităţi. Doar în acest fel pot fi remarcaţi, având atu-ul blazonului iluzoriu, ce dispare la coborârea din maşină.

    Comment


    • #3
      Eu am un w140 din '93 si de fiecare data cand ma plimb cu el am senzatia aia de om implinit, imi "tineste" la maxim sa ma plimb cu el. Pe langa faptul ca e una din cele mai mari si mai spatioase masini ... culoarea aia neagra curata care reflecta si cea mai mica sclipire... e ametitoare... e impozanta.. Am fost si in cluj la faculta cu ea... si nu a fost unu care sa nu-si intoarca capul dupa ea... Pana si portarul mi-a deschis poarta de la scoala sa o parchez inauntru'(ceea ce nu fac numai profii ). Ai un sentiment aparte cand "te dai" cu o asemenea bestie pe 4 roti... un motor pe benzina de 3200 ce dezvolta 230CP... credeti-ma, mai multi bani am bagat in benzina decat in haine pur si simplu cere sa fie plimbata si nu-mi pare rau pt nici un banutz...
      cand vezi k toata lumea isi intoarce capul dupa ea...mai ales cand ma grabesc si ii dau vreo 5mii,6mii de turatii/min prin oras... Recunosc... is un pic nebun... dar motorul ala imens face ca o bestie... care da sa crape de nervi... Uai... Poate sunt un pic copil dar... mor dupa masina asta...dupa motoru ala care da sa zboare nu alta... face mai frumos k o motocicleta...gata... am zis destule mai ziceti si voi

      Comment


      • #4
        Eu zic ca toate Mercedes-urile, din toate generatiile, de la E-klasse in sus, si bine intretinute impun; admiratie, invidie, respect. Toate au fost concepute sa emane in primul rind opulenta.
        .. ________ ..
        o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
        (Oo\==/oO)
        ..U...............U.
        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
        http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

        Comment


        • #5
          e clar ca impune respect...eu am un s500 din 94...vad cum intoarce lumea capu dupa masina mai ales ca ma asa vad tanar la volan...sunt implinit cand o conduc...desi unii arata cu degetu si spun "uite copilu de bani gata" nu stiu ce vorbesc...DON'T HATE THE PLAYER HATE THE GAME !!! :d

          Comment


          • #6
            eu am un S 400 2005, cand am luat-o new din showroom si am iesit cu ea la plimbare intorcea lumea capul pe strada iar de jumatate de an are are si geamurile negre, asa ca ea neagra geamurile negre va imaginati cum arata dupa parerea mea impune totusi respect ca deh totusi e Mercedes si pe langa asta mai e si S-klasse.

            Comment


            • #7
              Da, impune respect.
              Partea buna (la W221) e ca are foarte multe sisteme de siguranta care nu se compara cu nici un alt model de Mercedes.
              http://img524.imageshack.us/img524/8...nsgalleqr3.jpg

              Comment


              • #8
                Si eu sint de aceasi parere, cu cit modelul este mai nou, cu atit mai sigur in materie de siguranta activa si pasiva. Din punct de vedere al performantelor si al aspectului cred ca procentual un model de S-klasse cu cit este mai nou are mai multi admiratori.
                .. ________ ..
                o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                (Oo\==/oO)
                ..U...............U.
                Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                Comment


                • #9
                  ...si atunci eu dece nu as da w140 meu pe un S nou ??? daca ii pun la al meu niste xenon si il aranjez bine in interior si niste jante pe 17,18 ... care crezi k ar atrage mai multa atentie???

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Luci pwd by SKlasse View Post
                    daca ii pun la al meu niste xenon si il aranjez bine in interior si niste jante pe 17,18 ... care crezi k ar atrage mai multa atentie???
                    Acesta ...


                    Pkw-Inserat: Detailansicht
                    .. ________ ..
                    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                    (Oo\==/oO)
                    ..U...............U.
                    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                    Comment


                    • #11
                      ((((((((((((((((((((

                      Comment


                      • #12
                        Orca ala sigur atrage - nu sunt inca singur ce...dar atrage. Pacat de masina sa ii faci asa ceva....
                        Oricum W140 mi se pare cea mai impunatoare masina. Nu cred ca exista limuzina mai impunatoare.
                        http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

                        Comment


                        • #13
                          Eu am respect fata de oameni, nu fata de masinile pe care le conduc.
                          In cel mai rau caz ma feresc de cei care conduc astfel de masini pentru ca nu stiu cine sunt si cu ce s-ar putea ocupa, dar asta nu inseamna ca ii respect. Deci daca vad pe cineva in S nu ma simt dintr-o data cuprins de respect. Eventual daca mai conduce si urat si se baga peste mine ma simt cuprins de alte emotii.
                          Cat despre carat cartofi cu ea, pana la urma e tot masina si poti sa o folosesti si la pescuit, dar fiind masina de imagine cred ca trebuie sa o menajezi ca sa arate curata si ingrijita.
                          Avand in vedere noile tendinte ale masinilor de a costa cat mai putin la fabricatie pentru a se vinde cat mai multe, deci a fi din ce in ce mai proaste, pentru mine clasa S se opreste la W126.

                          Comment


                          • #14
                            Cu siguranta s-urile impun respect, cred ca asa a fost din totdeauna...sper ca intr-o zi sa ajung sa am si eu unul..pana atunci am inceput cu noul c-class( de 3 luni jumate il astept) si deja ma gandesc ca n-o sa ma mai pot urca in el oricum imbracat. Cel putin asta este impresia pe care mi-o lasa marca asta in general, dar din pacate vad prea putini care sa mai faca cinste acestei marci si renumelui ei

                            Comment


                            • #15
                              Eu am un 560sel din 87 si ma simt cel mai fericit cand merg cu el..nu cred ca este vreo masina sa ma faca sa ma simt in acest fel

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF