Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cate trepte are W 140 S300 Td ??

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cate trepte are W 140 S300 Td ??

Colegii !! Va rog frumos, ajutati-ma si pe mine cu un raspuns. Cate trepte de viteza are S-ul meu. S 300 Td, din 1997. La schimbator are P-parcare, R-marsarier, N-liber, D-mers, apoi 4-3-2-1. Si va mai rog sa-mi spuneti ce inseamna aceste 1-2-3-4. Banuiesc ca sunt trepte, dar pentru mers manual, asa este ? Va multumesc, si astept un raspuns.

Dupa 1996 are 5 trepte. Mai mult nu stiu.

Comment

1 2 3 si 4 din cate stiu eu , nu sunt pentru mers manual.Manual daca ar fi , langa D(drive) ar trebui sa ai + si -, dreapta si respectiv , stanga, In functie de treapta selectata, 1 2 3 sau 4 , masina nu schimba intr-o treapta superioara, decat pana in cea selectata ...de exemplu daca e pus pe 2..mai sus de a 2-a nu urca.Rog colegii care se pricep mai bine sa ma corecteze in cazul furnizarii unei informatii eronate.Cu respect.
      Last edited by serifu; 03-03-2009, 17:34 PM.
      1988 Mercedes-Benz 300E 4matic

Comment

Ai 5 viteze

Comment

5 viteze,serifu are dreptate.

Comment

Confirm, S300 Turbodiesel 1996-1998 are cutie automata cu 5 viteze 5G-Tronic

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF