Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Stegulete pe aripa

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Stegulete pe aripa

    Oare cum se monteaza un stegulet asemanator cu cele de pe masinile oficiale?
    Si de unde se cumpara toate cele necesare plus steguletele?
    Cineva informat pe aici? Multumesc!

    By the way, stiati ca masinii supreme a Statelor Unite, Cadillac One (din aceeasi categorie cu Air Force One), i s-a oprit motorul in intersectie?

    Now for something a little different... I've been trying for some time to get one of Asymptotia's regulars, Amara Graps, (click on image to the right for larger view) to give us a guest post. She sent me one by email, somewhat unexpectedly, a couple of hours ago, and I must say I did not anticipate the topic! So here we have it... Amara telling us a bit about certain recent events in Rome. Enjoy! -cvj _________________________________________________________________________________ What happened to Bush's Cadillac One? As recorded by a viewer of the motorcade and posted to YouTube: It apparently sputtered to a stop. It broke down, right there, on via del Tritone (near the Trevi fountain) in Rome, in the middle of the motorcade. He was ripe picking for a sharp shooter too; no wonder the police were pushing people further back, off of the street. It looks like the solution was to switch limos, because he got out of the limo with Mrs. Bush and climbed into another one. This is a very special car. If it is a mechanical failure, then the manufacturers have a lot of explaining to do. His visit to Rome had been preceded by a large security operation (perhaps inconsistently). The Tiber was dragged. The sewers were searched. Squares were cleared and roofs occupied. The presidential motorcade [...] Click to continue reading this post →


    Ce jenant, dupa ce ca e urata(sau e frumoasa pt ei, americanii), mai e si proasta. Sunt convins ca si-ar fi dorit un Mercedes daca nu avea de menajat orgoliul poporului american. Oare, daca ar fi si zburat, alegea tot marca aia pt deplasarile prin aer?
    Attached Files
    Last edited by florineasca; 10-08-2008, 22:22 PM.

  • #2
    Crezi ca ti-ar placea sa traga toti taranii de steguletele tale? Ti-ar placea sa gasesti aripa indoita de vreun idiot care a tras de batul ala de la stegulet? Se fura ele stemele de pe capota care-s puse din fabrica iar steguletele alea crezi ca ar rezista prea mult? Ma rog, fiecare cu gustul lui dar nu vad utilitatea si nici farmecul la a impopotona masina cu doua stegulete inutile. Nu stiu de unde poti procura asa ceva. Poate de pe la vreo ambasada sau de la Basescu. Poate mai are pe la Cotroceni vreo doua....

    Comment


    • #3
      Ce rautate .... Ai dreptate, sunt copilaresti, dar presupunem ca tii masina in garaj, sau nu mai conteaza, poate ai o zi in care ai chef sau necesitate sa o ai asa, cum s-ar face?
      Am observat ca e un orificiu in aripa, un inel cumva care cred ca se poate astupa cu un capac special cand nu e utilizat de un steag.

      Comment


      • #4
        Cert este ca trebuie facut un orificiu in aripa in care se monteaza acel suport care fixeaza acel mic catarg. Cele mai sofisticate permit demontarea acelui catarg insa ramane pe aripa doar acel mic suport. La urma urmei fa-ti tu rost de stegulete ca suportul ala se face sau se adapteaza el cumva.

        Comment


        • #5
          E simplu sa ingauresti aripa la un meserias, dar am inteles pe un forum de afara ca exista sub aripa, pe montura motorului, ori ce vine pe acolo, ceva elemente de prindere speciale pt cazul in care se decide adaugarea unui steag, desi nu s-a ajuns la nici o concluzie pe acel forum pt ca si ei vorbeau din auzite, ca si mine acum.
          Parca ti-e drag cand stii ca nu ai improvizatii pe asa masina. Eu, care sunt un perfectionist, as simti mereu gaura aia improvizata acolo ca o durere in suflet.
          Last edited by manager; 10-08-2008, 23:29 PM.

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF