Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Scaune rhd pe mb w221 lhd

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scaune rhd pe mb w221 lhd

Buna dimi! Imi cer scuze daca ma repet sau postez aiurea( sunt destul de “nepregatit” in domeniul acesta… am o intrebare relativ simpla. Se poate pune scaunul de pe o masina donatoare cu volan pe dreapta in locul scaunului meu( rupt) masina cu volan pe stanga?

La 211 se poate, dar se mai prelungiesc niste fire. Sau schimbi husele de pe un scaun pe altu.

Comment

La w221 comenzile sunt pe fata de usa( aceleasi butoane, aceleasi functii, memorii). Ma gandesc doar la plasa prezenta pasager( o sa am si pe scaunul soferului).

Comment

Ai fire la airbag, la plasa si alte povesti din scaun.
        Cel putin la 211 am ceva fire si furtunuri de aer comprimat.
        Am si eu memorii, dar desi controlul e pe usa, tot ai nevoie de alimentari si alte fire pe sub scaun.
        Alea s-ar putea sa nu ajunga si sa trebuiasca prelungite, dar vezi tu cand te apuci...

In cel mai rau caz transferi doar husele, adica pielea aia se poate da jos.

Comment

Mersi man, o sa duc scaunele la retapisat! O seara frumoasa!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF