Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Smuncitura cutie viteze 7g tronic plus

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Smuncitura cutie viteze 7g tronic plus

  Bună ziua tuturor! Scuzați-mă dacă deschid un nou topic dar am cautat și nu am găsit problema mea.
  Sunt posesorul unui S212 cu, cutie de viteze 7g tronic plus. Problema mea este următoarea:
  - Dimineața la rece pana ajunge temperatura apei undeva la 80 grade la schimbul vitezelor 1-2, 2-3 se simte o mica smuncitura, apoi totul merge bine.
  - a doua problema este când dimineața la rece pun din P in D se sinte ca și cum ar baga în viteza brutal, se simte o mișcare ca și cum masina ar vrea sa plece de pe loc dar e cu frana pusa.
  - a 3a problema este atunci cand scot din D si o pun in N sau in P se simte o smuncitura mai mare si vreau sa precizez ca din R in N sau P nu face.
  Uleiul în cutie , filtrul , tampoanele la motor si cel din spatele cutiei l-am schimbat acum 20000 de km. Masina are acum 221000.

  Va mulțumesc anticipat pentru un eventual ajutor sa mod de rezolvare a problemei!

  PS. Pe Diagnoza nu am nici o eroare la cutia de viteze!

 • #2
  Salut,cât ulei întra la cutie?

  Comment


  • #3
   Bună! Tocmai ce am verificat uleiul, era un pic peste nivel. Am adus uleiul la nivelul normal dar tot asa face! Ai vreo idee?

   Comment


   • #4
    Salutare..
    verificarea uleiul a fost făcută la cald? Procedura spune ca trebuie făcute la cald!! E curios ca era mai mult ulei...de obicei este mai puțin, în urma unor scurgeri...
    Diagnoza la motor s fost făcut cu un Star sau diagnoza multimarca?
    Dacă sunteți din București, încercați la cineva o procedura de adaptare a cutiei...posibil sa dea rezultate..
    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

    Comment


    • #5
     Cu riscul de a suna cliseic, as spune clasicul "e boala lor". Am mers cu multe 7g-uri si foarte rar am gasit una fara pic de soc. In update-ul asta am detaliat mai multe despre cum se comporta a mea. Probabil cu mentenanta ca la carte si abuz zero, exista si 7g-uri perfect smooth, dar eu inca n-am gasit-o pe aceea. La pol opus, daca socurile la tine sunt intr-adevar suparatoare, posibil sa fie ceva anume care cauzeaza. Incearca intai parte soft cu un STAR inainte sa desfaci cutia. Iar daca decizi s-o desfaci, baietii astia (Automatico) ziceau ceva de blocul de valve si ca asta ar repara problema. Spor!

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF