Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W212 e250 fără putere și fum doar dimineața

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • W212 e250 fără putere și fum doar dimineața

  Va salut ,

  detin un c207 din 2010 motor 2.2 204 cai

  Sa va povestesc cum m-am lipit de aceasta problema : Am fost la un service renumit in București pentru reparații marca MB ( nu dau nume ) pentru a rezolva pierderile de ulei pe care le aveam la motor . Băieții mi-au făcut următoarele reparații : schimb garnitura culbutori , schimb șaibe de foc injectoare , garnitura admisie plus curățarea acesteia , înlocuire termoflot plus carcasa filtru ulei, garnitura egr . După aceasta operație mașina nu mai trage dimineața și scoate fum când ajunge la 2000 ture și motorul parca vrea sa moara , merge intrerupt ca și cum ar merge in 3 pistoane . Dupa circa 4,5 minute problema dispare și mașina merge bine . Am vorbit cu cei de la service și ei vor sa îmi dea injectoarele jos și sa le ducă la verificat la un service specializat in injectoare . Am pus testerul xentry și nu am nici o eroare iar valorile injectoarelor sunt in parametrii normali .

  Cu ce sa încep sa verific ? Aștept păreri

 • #2
  Salut...ce as face eu...
  As merge înapoi la service sa rezolve problema! Dacă te muti în alta parte, ai ocazia sa schimbi multe pana dai de rezolvare!Plus eterna poezie ca aia au stricat și noi o sa reparam .Asa știi una și buna! Voi ați umblat, voi reparati!
  Apoi, as spune numele service-ului , ca nu e nimic de rău...se mai întâmplă, dar sa știm și noi și de bune și de rele
  Spor.
  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

  Comment


  • #3
   Salut ,

   am fost la un alt service caci in aia nu mai am încredere . Mi-au pus injectoarele pe banc și 3 sunt cu probleme . Acum nu știu daca cei de la primul service le au stricat . Știu doar ca m-au mințit ca au schimbat seibile de foc .

   Băieții de la noul service spun ca injectoarele astea sunt pretențioase daca nu sunt aerisite corespunzător înainte de remontare . Am plătit din nou 3800 lei pt Reparatie . Marți merg sa iau mașina , sper sa fie Ok .

   Comment


   • #4
    Am rezolvat pana la urma . După ce am recondiționat injectoarele aveam aceeași problema . Problema era defapt de la un furtun de vacuum . Băieții de la primul service ( inovative garage ) l-au rupt când au lucrat , mare service . Măcar acum mașina merge perfect și trage mult mai bine , consum redus , trepidațiile au scăzut considerabil . Bafta și sper sa nu aveți și voi noroc ca mine de așa service-uri

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF