Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Erori P0401 și P0404

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Erori P0401 și P0404

Salut, am o problema la un motor de 3.0 CRD cod OM 642, am anulat cu rezistența de 4,7 Ohm motorasul de swirl flaps, masina a mers super bine urmând ca a 2a zi sa am erorile P0401 și P0404 și masina a intrat in limp mode.Azi dimineata masina a funcționat ok câțiva km pana la un moment când întrerupea in ture joase și imediat a intrat in limp. A mai pățit cineva?Aveti ceva sfaturi?
    multumesc!

Motorașul nu se anulează, are un rol foarte important. Se schimbă împreună cu galeriile de admisie ai cu răcitorul de ulei.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

E 450lei un motoras si ceva de munca sa dai admisiile jos insa si eu cred ca asta e calea corecta: sa desfaci, sa schimbi acel motoras (se imbiba de ulei si se ciufuleste), verifici clapetele ca nu sunt rupte sau intzepenite, eventual dai jos si acel cooler de ulei de sub admisii si schimbi garnitura de sub el in forma de 8.

Comment

Am cumpărat motorasul, dar in încercarea de a-l monta la loc, am rupt pârghia ce acționează clapetele din dreapta.Am rezolvat erorile prin curățarea Egr.Clapetele le.am blocat pe deschis.Urmeaza sa schimb tot ansamblul.Aveti ceva recomandări de kit clapete?

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF