Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme intercooler e200 Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme intercooler e200 Kompressor

Va salut pe toti. In mare parte, s-au cam rezolvat problemele la masinuta de pe acum, cu exceptia uneia. Dupa cum spuneam mai devreme, masina nu mai trage deloc si se ingatuie destul de urat. Mecanicul a zis ca furtunul de la intercooler zboara pur si simplu cand depasesc 2000-2500 de turatii. Ceea ce eu simt in la volan, pentru ca la turatia aia deja da impresia ca masina este impinsa, nu merge cu motor. Mentionez ca colierul este inca bun din cate se pare, deci nu ar fi asta cauza. Ideea e ca mai departe a zis ca nu stie ce si cum. O alta persoana mi-a zis (nu retin toti termenii tehnici, imi cer scuze pentru exprimarea de balta) cum ca se acumuleaza pre multa presiune (nu retin unde) si asta ar putea fi cauza. Asa ca am facut pentru vineri programare la Mercedes in Glasgow, dar este la 3 ore de condus de mine, ceea ce inseamna ca va trebui sa concuc foarte incet si atent, sa nu depasesc turatiile. Avand in vedere ca ma cam usuca de bani la reprezentanta (100 de lire doar diagnoza) ma gandeam ca poate este cineva pe aici care a mai intalnit problema si stie si cauza, astfel sa le spun direct celor de la service ce si cum. Scutesc si timp, si bani bineinteles. Multumesc frumos anticipat!
Working...
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF