Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Achizitie jante 18 Care credeti ca arata mai bine?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Achizitie jante 18 Care credeti ca arata mai bine?

Salutare dragi colegi,
    Am un w211 facelift pachet sport, sunt indecis cu privire la ce model de jante sa imi iau pe 18 si am nevoie de sfatul vostru, care arata mai bine?
    1. Foto jante actuale 8.5" cu et 30
    2. Foto jante pachet sport 8.5" et 38 fata si 9" et39 spate ( dezavantaj anvelope in doua dimensiuni)
    3. Foto jante e55 amg 8.5" et 25

Multumesc.
    Attached Files

Dupa mine primul model e cel mai elegant.
    Spuneai ca fuge de spate cand fortezi, deci poate 2 dimensiuni ar ajuta. PE de alta parte e ciudat, multi se plangeau ca subvireaza.
    AMG as zice sigur nu ca aspect, si probabil sunt mai scumpe.

Comment

Cel mai bine arata alea cu mai multe spițe, Foto 2. Daca sunt si in doua dimemsiuni, si mai bine.

Comment

Da, sunt in doua dimensiuni si au fost varianta originala pt pachet sport.

Comment

Si mie imi plac foarte mult cele cu mai multe spite din poza 2. Dupa parerea mea sunt cele mai frumoase jante facute pentru W211. Nu mi-am luat asa ceva deoarece prefer pe 17 fiindca nu dau confortul pe aspect. Nu vad care e problema ca sunt 2 dimensiuni,e si mai bine deoarece poti pune cauciucuri mai late pe spate.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF