Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W211 2006 Navigatie sau Nu...Habar nu am ...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W211 2006 Navigatie sau Nu...Habar nu am ...

Salut,

Am o intrebare pentru voi. Detin un W211 din 2006 Avantgarde. Are navigatie cu display mare , iar DVD-ul de navigatie il introduc deasupra display-ului. Command APS parca.

Problema este ca il tot incerc prin Romania ( Bucuresti ) , dar nu functioneaza normal. Nu imi gaseste deloc strazile. Daca ma duc pe map imi arata strada pe care sunt , precum si celelalte din jur. Vede orice strada. La fel si in centrul vitezometrului. Cand merg imi arata fiecare strada pe care sunt . Dar cand incerc sa introduc adresa , are probabil vreo functie de autocomplete si imi arata foarte putine strazi.

Ex: Eram astazi pe strada Pridvorului. Vizavi de Autoklass pe Splai. Cand m-am dus pe map, a vazut ca sunt pe strada respectiva, in mijlocul vitezometrului deasemenea. Am incercat sa o introduc manual .....Pridvorului si imi arata Prelungirea Ferentari... ...In momentul in care apasam pe P...R.... ( Nu exista I ) si apoi ..direct Prelungirea ferentari.

Aveti vreo idee?

Incearca sa tastezi numele strazii incepand cu <strada> sau <bulevardul> sau <prelungirea>. Am patit si eu la fel cu CLS-ul unui prieten.
    CL 99 BAN W211 E270cdi

Comment

Originally posted by panainte_b View Post
      Salut,

Am o intrebare pentru voi. Detin un W211 din 2006 Avantgarde. Are navigatie cu display mare , iar DVD-ul de navigatie il introduc deasupra display-ului. Command APS parca.

Problema este ca il tot incerc prin Romania ( Bucuresti ) , dar nu functioneaza normal. Nu imi gaseste deloc strazile. Daca ma duc pe map imi arata strada pe care sunt , precum si celelalte din jur. Vede orice strada. La fel si in centrul vitezometrului. Cand merg imi arata fiecare strada pe care sunt . Dar cand incerc sa introduc adresa , are probabil vreo functie de autocomplete si imi arata foarte putine strazi.

Ex: Eram astazi pe strada Pridvorului. Vizavi de Autoklass pe Splai. Cand m-am dus pe map, a vazut ca sunt pe strada respectiva, in mijlocul vitezometrului deasemenea. Am incercat sa o introduc manual .....Pridvorului si imi arata Prelungirea Ferentari... ...In momentul in care apasam pe P...R.... ( Nu exista I ) si apoi ..direct Prelungirea ferentari.

Aveti vreo idee?

In pricipiu, cand vorbim de GPS, (fie el portabil sau auto integrat) cand vine vorba de introdus o destinatie, softul de navigatie (ma refer aici la harti, nu la sistemul de navi) extrage din baza de date numele strazii,bulevardului, aleii s.a.m.d.
      Daca tie nu iti lasa decat optiunea respectiva, inseamna ca in baza de date nu exista strada pe care o cauti. As crede deci ca ai un CD de Navi cu harti vechi. Incearca achizitionarea unei variante mai noi. Ciudat este ca atunci cand iti updateaza pozitia curenta, cunoaste denumirea strazii pe care esti.
      W203 - 2001

Comment

Originally posted by panainte_b View Post
        Salut,

Aveti vreo idee?
        In primul rand discul de navigatie se baga in porbagaj si nu in aparat si daca vrei treci pe la mine ca vad ca stai in bucuresti si iti arat mai multe, eu am dvd ptr romania si putem sa il testam la tine ca sa vedem daca merge ca la mine(stau pe la rar grivita).

Comment

Simplu .....Desi harta cu DVD nu este inauntru ....stie toate strazile.Atunci cand introduci o strada, trebuie mai intai sa scrii STRADA si apoi numele . Este dificil cand nu stii sigur daca o strada este bulevard sau strada. Trebuie sa scrii BULEVARD si apoi iti dai seama ca este strada .

Have a nice day!

Comment

Multumesc mult pentru raspuns.
            CL 99 BAN W211 E270cdi

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF