Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E-classe-Tips and tricks

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Optiunea e falow me home si leaving home parca si se activeaza din meniul masinii

    Comment


    • #77
      Originally posted by mihai.c View Post
      Stie cineva pentru ce sunt cele 4 butoane de sub oglinda retrovizoare? Nu am inteles nici pana acum pentru ce sunt cu toate ca am tot citit de senzori de miscare,ba nu stiu mai ce....ma poate lamuri si pe mine ce sunt de fapt.w211,multumesc
      Cred ca sunt butoanele de la casa de marcat ptr taxi si oglinda e diplayul,poate ma insel

      Comment


      • #78
        Originally posted by mircea600sel View Post
        Asta e si la W210-2002.Nu stiu cum se face dar il voi ruga pe colegul SergiuMB sa ne explice.{mi-a apasat 2 butoane de pe telecomanda concomitent,si acum la prima apasare a butonului de deschidere a usi mi se deschide doar usa soferului/la a doua apasare se deschid si celelalte}
        Hehe, tare chestie, nu stiam de ea. Tocmai am probat-o si merge: W211 E280CDI 2004. Am tinut doar cateva secunde apasat pe amandoua butoanele de pe telecomanda inchis/deschis si mi se pare ca la un moment dat a clipit odata led-ul de pe telecomanda, dar nu sunt sigur ca eram mai atent la masina decat la telecomanda. Si imediat dupa aceea am probat si intr-adevar, la prima apasare pe deschis se descuie usa soferului si doar la a 2-a se descuie si restul. La incuiere in schimb se incuie toate usile si portbagajul, cum ar fi si normal de altfel. Super pont, merci inca odata !

        Originally posted by vlad View Post
        Si daca ai dat bateria jos de pe masina si nu mai merge confortul la geamuri
        se reseteaza astfel fiecare geam in parte il cobori maxim si ti apasat in continuare pana se aude clik apoi ridici maxim si ti apasat pana se aude iar clik si asta e (poti si cu toate 4 odata sa le cobori si sa le ridici pana se aud 4 clikuri) tot la w 211
        Asta o incerc acuma, ca nu stiam de ce nu merge functia "comfort"

        Originally posted by sss View Post
        Salutari!
        Si apropo, a avut cineva probleme cu termostatul de curand? In sensul ca i-ar fi ramas blocat pe deschis?
        Da, cand am luat masina, acum vreo 2 luni, nu urca apa aproape de loc -> Termostat blocat pe deschis. Dusa masina la reprezentanta, schimbat termostatul odata cu revizia generala si acum totul e perfect.

        Originally posted by ciauder View Post
        Stie careva vreo smecherie pentru a se aprinde farurile sau macar pozitia cand deblochezi masina din telecomanda? sau se poate face treaba asta cu tester-ul?
        La W211 (E280cdi '04) functia se activeaza/dezactiveaza din meniul masinii. Poti seta cate secunde sa ramana aprinse dupa ce incui masina (pozitiile si proiectoarele) si cate secunde si daca vrei sa se aprinda plafoniera cand descui masina si cate secunde sa ramana aceasta aprinsa dupa ce incui masina.
        Last edited by Luxian; 12-06-2011, 19:24 PM.

        Comment


        • #79
          Salutare .Am observat si eu un trick la w 21O anume daca deschid masina din telecomanda si nu deschid nici o usa timp de 4O de secunde masinsa se inchide singura .

          Comment


          • #80
            si la mine am observat asta numai ca parca tine mai mult de 40 sec
            w 211

            Comment


            • #81
              Scuze de greseala am vrut sa scriu , masina ,

              Comment


              • #82
                Scuze de greseala am vrut sa scriu .......masina.......

                Comment


                • #83
                  Originally posted by mihai.c View Post
                  Stie cineva pentru ce sunt cele 4 butoane de sub oglinda retrovizoare? Nu am inteles nici pana acum pentru ce sunt cu toate ca am tot citit de senzori de miscare,ba nu stiu mai ce....ma poate lamuri si pe mine ce sunt de fapt.w211,multumesc
                  Butoanele alea sunt pentru telecomanda portilor sau usilor de garaj. Cred ca telecomanda existenta in oglinda poate invata coduri de la alte telecomenzi.
                  La mine nu sunt butoanele ci numai conturul decupajelor.

                  Comment


                  • #84
                    Daca ai oglinda din aceea mare groasa butoanele de sub oglinda sunt pentru o telecomanda de garaj cum a zis si colegul de mai sus. Problema este ca nu stiu daca telecomanda este instalata deja sau trebuie updatata habar nu am.
                    Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

                    Comment


                    • #85
                      Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
                      Oo==oO

                      Comment


                      • #86
                        Oglinda e din aceea groasa si are 4 butoane sub ea iar in link-ul acela avea 3.Posibil sa fie aceste butoane cum spuneti voi dar din pacate si la garaj si la poarta nu am sistem de inchidere din telecomanda,probabil vreodata o sa pun si am sa va cer atunci mai multe detalii legate de programare.Multumesc pentru raspunsuri.

                        Comment


                        • #87
                          pe casco sau pe asigurarea altcuiva ca pe buzunarul propriu e cam ieftine!

                          vezi ca are la bazar Daca nu stii nici unde e mufa mai bine lasa-te! lasai pe altii cu testerele!

                          Originally posted by mihai_urotiorc View Post
                          Salutare,unde se gaseste mufa pt. tester ?! Intentionez sa-mi cumpar un tester universal!
                          Vezi ca are la bazar ! si ce sa faci tu cu el? sa iti diagnostichezi belelele si sa le rezolvi in garaj ?

                          si cred ca mai e o treaba auzita nu testata: daca uiti cheia in contact si pleci din masina nu stiu cat timp masina nu mai porneste dechit cu ajutorul celor de la reprezentanta. Cica ar fi o protectie antifurt!
                          Nu stiu cat de adevarata este!

                          Originally posted by CJ-12-LWP View Post
                          Salutare .Am observat si eu un trick la w 21O anume daca deschid masina din telecomanda si nu deschid nici o usa timp de 4O de secunde masinsa se inchide singura .
                          Asta nu e trick este o optiune de bun simt in cazul cand deschizi accidental masina fara sa observi , e pe la mai multe masini mai noi.

                          Originally posted by Orvo View Post
                          Hehe, tare chestie, nu stiam de ea. Tocmai am probat-o si merge: W211 E280CDI 2004. Am tinut doar cateva secunde apasat pe amandoua butoanele de pe telecomanda inchis/deschis si mi se pare ca la un moment dat a clipit odata led-ul de pe telecomanda, dar nu sunt sigur ca eram mai atent la masina decat la telecomanda. Si imediat dupa aceea am probat si intr-adevar, la prima apasare pe deschis se descuie usa soferului si doar la a 2-a se descuie si restul. La incuiere in schimb se incuie toate usile si portbagajul, cum ar fi si normal de altfel. Super pont, merci inca odata !


                          Asta o incerc acuma, ca nu stiam de ce nu merge functia "comfort"


                          Da, cand am luat masina, acum vreo 2 luni, nu urca apa aproape de loc -> Termostat blocat pe deschis. Dusa masina la reprezentanta, schimbat termostatul odata cu revizia generala si acum totul e perfect.


                          La W211 (E280cdi '04) functia se activeaza/dezactiveaza din meniul masinii. Poti seta cate secunde sa ramana aprinse dupa ce incui masina (pozitiile si proiectoarele) si cate secunde si daca vrei sa se aprinda plafoniera cand descui masina si cate secunde sa ramana aceasta aprinsa dupa ce incui masina.
                          Asta e buna pt tarile unde exista hoti tupeisti de se suie langa tine in masina si pe baza amenintarii sau panicii cedezi masina sau in cel mai bun caz bunurile pe care a pus ochii!
                          Last edited by Luxian; 01-27-2012, 09:50 AM. Reason: 6 in 1

                          Comment


                          • #88
                            Salutare ...exista posibilitatea cand incui masina sa se plieze oglinzile singure?
                            vreo chestie aftermarket sau .....


                            W210 - 99
                            Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

                            Comment


                            • #89
                              La W210 pre-facelift, daca masina este echipata cu casetofon, poate fi montat un radio-cd player original ? Il vede, e compatibil ? Eventual o mini-navigatie originala

                              Comment


                              • #90
                                Sal.Pt e200cdi da se poate, ba chiar mai mult sunt si aftermarket(adica nu de mercedes) care au adoptat functi de plug and play pt sincronizare cu functiile de pe volan.Atat cele 1din sau 2din(cele duble ca marime cu display mare cu navigatie, au aceasta functie de plug and play).Ce iti ramane de facut atunci cand cumperi un audio/navi la masina ,este sa ceri informatii la magazin despre produs in vedeea compatibilitatii cablurilor in functie de anul masini si dotarile de confort.Sunt mp3-uri 1din care au funtia doar pt butoane volan si bluetooth intern pt conectare telefon,iar cele 2din au functii extinse pana la conectare telefon prin cablu(cum sunt cele montate in cotiera masinii) sau direct prin cablajul original de fibra optica deja existent din fabricatie (aici iara trebuie verificate optiunile masinii si anul pentru compatibilitate 100% cu navi aftermarket dedicate marcii la care se utilizeaza).Bafta.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF