Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Accident!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ooo... zici ca te-a lovit trenul... sory... chiar imi pare rau
    cred ca, avea idioata cel putin 80 la ora...

Comment

Doamna e bine ca ati scapat cu viata, regret suferinta prin care ati trecut, ma intreb ce sar fi intimplat daca era alta masina totusi, in legatura cu sistemele de siguranta, in Constanta un sofer a ars de viu intr-un oltcit, probabil ametit de izbitura n-a putut sa-si scoata centura, poate ca masina dvs. sa comportat bine, e greu de spus exact si pentru experti cred.
      Marinarul.tk
      Proud owner of C180/96

Comment

pt. ninarina: nu cred ca o sa reusesti prea multe in instanta cu mercedes. airbag-urile sint calculate sa se deschida la impact sau soc. daca impactul nu este destul de puternic, nu se deschid. probabil ca ai incetinit sau chiar te-ai oprit pe loc cind ai vazut tir-ul, si de aceea nu s-au deschis. sa stii ca sint foarte bine calculate. multumeste la dumnezeu ca traiesti si ca ai avut mercedes. altfel poate nu mai corespondam impreuna azi. departe de mine gindul de a tine partea firmei mercedes.

Comment

Povestiti-ne exact cum s-a intamplat accidentul! Dv erati in mers, erati pe loc, a depasit tirul ceva, cum s-a intamplat exact?? Am inteles din cele spuse de dv ca tirul avea 85 km/h, dv cu ce viteza mergeati?? Erati in afara orasului? Ma scuzati daca sunt prea insistent, dar am si eu un E 220 si sunt foarte curios! Multumesc anticipat!

Comment

eu stateam la semafor , aveam rosu \!....a fost un accident stupid
            \

Comment

Pai hai sa vedem cit de stupid a fost. Altfel nu ishi poate face nimeni o idee cit mai precisa. Daca se poate...

Comment

vezi,de-asta nu s-au deschis airbag-urile. crede-ma se deschideau daca era nevoie.sint comandate de niste sezori care se afla pe peretii unei cutii aflate undeva in centrul masinii si care are un fel de bila de mercur inauntru. bila asta loveste senzorii si daca nu este un soc mare, nu sar airbag-urile.totodata calculatorul stie care airbag-uri tb sa sara. chestia asta am vazut-o la o reprezentanta mercedes.

Comment

Pai, in acest caz nu prea aveau cum sa se deschida. D-vs stateati pe loc iar impactul a avut loc si cu o parte ceva mai moale a caroseriei: stalpi, cupola. Senzorul de airbag e undeva pe consola centrala, in fata schimbatorului de viteze bineinteles sub toate ornamentele consolei centrale. Sasiul masinii nu a avut un impact foarte puternic din aceasta cauza senzorul nu a sesizat un impact f puternic si nu a declansat nimic.
                  Aceste airbaguri sunt calculate sa se deschida la un impact ceva mai mare (din cate mai stiam si eu cam la peste 45-55 km ora) pt ca la cat costa inlocuirea lor cred ca nu i-ar conveni nimanui sa le schimbe la cea mai mica atingere a masinii. Insa mai depinde si de socul pe care-l resimte sasiul masinii, nu neaparat partile mai moi ale masinii. Parerea mea e sa va bucurati de viata pt ca probabil o eventuala expertiza v-ar putea da un raspuns apropiat de cele spuse si de mine si de cei care v-au raspuns inaintea mea. Airbagurile de tip cortina, din cate stiam eu, se deschid ca si cele laterale, in cazul unui impact lateral sau in caz de rasturnare a masinii.
                  De asemeni, la viteze ceva mai mici airbagurile frontale pot fi declansate chiar si de centurile de siguranta. Mai depinde de greutatea pasagerilor ancorati cu acele centuri. Un corp mai greu evident ca va avea o inertie mai mare decat unul mai usor in cazul unui impact la aceeasi viteza. Sunt accidente, la viteze ceva mai mici, in care airbagurile nu sar pt ca nu se purtau centurile de siguranta (vedeti pe www.mobile.de masini foarte avariate dar fara airbaguri sarite, iar masini mai putin avariate cu ele declansate, tocmai pt ca s-au pretensionat centurile de siguranta, care de asemeni fac parte din sistemul SRS). Peste o anumita limita de viteza sau tarie a socului ele ar trebui sa se declanseze indiferent daca este sau nu purtata centura de siguranta.
                  Last edited by florineasca; 10-31-2007, 17:57 PM.

Comment

Acum se explica!De aceea am spus ca dinamica accidentului conteaza foarte mult.Din pacate pentru dvs. nu cred ca veti avea vreo sansa in cazul unui proces.
                    Decit sa cheltuiti banii mai bine va luati alt MERCEDES care va va proteja si in alte situatii stupide!

Comment

Nasol ! Imi pare rau ! Bine ca ai avut MB , ca altfel .....
                      Am si eu o intrebare : Urmatoarea masina tot MB iti cumperi ??
                      BM E 220 CDI 2001

Comment

mi-am si luat w211 e220cdi

Comment

Felicitari.. dar din pacate nu-i topicul potrivit pentru a ne da informatii despre noua achizitie.
                          Astept mai multa atentie cand postezi si eventual un topic la My car Mercedes Benz

Comment

bine ca nu a patit nimeni nimic
                            masina e total distrusa saraca

Comment

Buna ziua. Pentru a deschide un dosar impotriva Mercedes (aici intra orice se intelege ca apartinand Mercedes, reprezentanta, service, etc.) trebuie sa stim urmatoarele:
                              - ati achizitionat masina de noua din Romania?;
                              - daca este SH are carte service si toate etapele respectate?;
                              - nu are interventii care nu sunt inscrise in cartea service, km dati inapoi, etc.;
                              Orice interventie neautorizat asupra masinii va fi considerata o cauza de exonerare de raspundere a Mercedes.
                              Cam asta este.
                              Va doresc succes.

Comment

Dar airbagurile laterale sau deschis?
                                Alea trebuia sa se deschida.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF