Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cablu neconectat w212 e350 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cablu neconectat w212 e350 cdi

Buna, stie cineva de unde a iesit cablu asta sau ce este ca eu m-am uitat
    dar, personal nu am vazut nici o mufa de unde ar fi putut iesi. Masina nu da nici o eroare sau ceva. Multumesc

Poze

Nu a ieșit de nicăieri, daca nu ai nici o eroare, unele modele au termostat controlat electric.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Originally posted by cl600 View Post
      Nu a ieșit de nicăieri, daca nu ai nici o eroare, unele modele au termostat controlat electric.
      Multumesc pentru informatie, part number 968468 in caz de ajuta la ceva. Ma gandeam ca poate a iesit de undeva cand am facut Carbon Clean la motor.

Poza pentru atentie.

W212 E350 Cdi Blueefficiency Sport
      Last edited by webster200x; 10-14-2018, 00:45 AM.

Comment

Off topic : Ai simtit vreo diferenta before&after dupa carbon clean ?

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
          Off topic : Ai simtit vreo diferenta before&after dupa carbon clean ?
          Inainte de a face carbon clean la motor "inginerul" mi-a spus ca nu este nevoie sa fac pentru ca motorul pare curat dar l-am facut. Am observat ca motorul nu mai facea galagie asa mare si a scazut consumul dar foarte putin. Probabil toate astea au fost doar o iluzie de a mea dupa ce am facut carbon clean nu ma pot pronunta dar multe persoane au spus ca i-a ajutat mult.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF