Salutare fratilor !
Am si eu cam de 6 luni un E200 CDI/ 2013 negru la fel ca cel din poze.
Masina a fost taxi in Germania.
Acum am 2 intrebari la voi fratilor:
1) Nu are senzori de parcare si nici gauri in bara fata respectiv bara spate. Este o optiune standard la E class 2013 sa aiba senzori de parcare ? ca asa as cumpara senzori originali si i as monta eu, insa cum imi pot da seama daca masina e prevazuta cu senzori de parcare ? ca am inteles ca mai are un modul in plus si computerul de asemenea trebuie sa citeasca senzorii.
2) as vrea sa imi adaug elementele cromate ca la Avantgarde deoarece parca arata cam sec bara fata si spate goala....mai ales evacuarea.
Din ce observ atat la bara fata cat si cea de spate, sunt in locul cromurilor niste module de plastic de par usor de scos si inlocuit cu cele cromate
Aveti idee ? unde le pot identifica si chiar se pot comanda si potrivi ?
In concluzie masina arata ca masina din pozele astea:

Si doresc sa i adaug elementele cromate ca cele ale masinii din pozele astea:

Mentionez ca ambele bare sunt originale si asa a venit masina cand am luat o.
Tin foarte mult la masina, functioneaza superb si ma simt foarte confortabil in ea. De aceea as dori sa o "upgradez" un pic.
Astept raspunsurile voastre. Multumesc mult.
Am si eu cam de 6 luni un E200 CDI/ 2013 negru la fel ca cel din poze.
Masina a fost taxi in Germania.
Acum am 2 intrebari la voi fratilor:
1) Nu are senzori de parcare si nici gauri in bara fata respectiv bara spate. Este o optiune standard la E class 2013 sa aiba senzori de parcare ? ca asa as cumpara senzori originali si i as monta eu, insa cum imi pot da seama daca masina e prevazuta cu senzori de parcare ? ca am inteles ca mai are un modul in plus si computerul de asemenea trebuie sa citeasca senzorii.
2) as vrea sa imi adaug elementele cromate ca la Avantgarde deoarece parca arata cam sec bara fata si spate goala....mai ales evacuarea.
Din ce observ atat la bara fata cat si cea de spate, sunt in locul cromurilor niste module de plastic de par usor de scos si inlocuit cu cele cromate
Aveti idee ? unde le pot identifica si chiar se pot comanda si potrivi ?
In concluzie masina arata ca masina din pozele astea:

Si doresc sa i adaug elementele cromate ca cele ale masinii din pozele astea:

Mentionez ca ambele bare sunt originale si asa a venit masina cand am luat o.
Tin foarte mult la masina, functioneaza superb si ma simt foarte confortabil in ea. De aceea as dori sa o "upgradez" un pic.
Astept raspunsurile voastre. Multumesc mult.
Comment